Skanska

Reparatör till Schakt och transport i Växjö

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, bergsprängning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

Just nu söker vi på Skanska Special en reparatör/montör med placering i Växjö. Vi utför reparationer på våra interna maskiner som hör till distrikt Schakt och transport Syd som är ett av landets större maskinuthyrningsföretag inom entreprenadbranschen. Har du ett stort maskinintresse och erfarenhet av reparationer och underhåll av entreprenadmaskiner? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Vi söker dig som har gymnasieexamen med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande. Du bör ha gott mekaniskt handlag och gärna kunskaper inom el/hydraulik. Har du dessutom svetskompetens är detta meriterande.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär reparationer och service av entreprenadmaskiner, felsökning och teknisk support samt funktionskontroll av utrustning och maskiner vid ankomst och före leverans.

 

Som person är du van vid att arbeta självständigt med högt engagemang och du bidrar till gruppen med gott humör och god samarbetsvilja. Vi vill fortsätta att utvecklas och ta del av nya tekniker och söker dig som vill vara med på den resan.

 

Vi vill att du har grundläggande IT-kunskaper och att du behärskar svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

 

Ansök direkt - bästa kollegorna väntar på dig!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till produktionschef Johan Strandmark på 010-4480092 eller johan.strandmark@skanska.se

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 21 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör till Schakt och transport i Växjö