Skanska

Reparatör Schakt & Transport - Växjö

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra. Vi tycker även det är viktigt med möjlighet till balans mellan arbete och fritid.

 

Region Väg och Anläggning Syd bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland.

 

Schakt & Transport, som är ett distrikt inom Väg och Anläggning Syd, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag. Vi behöver förstärka vår organisation med två Reparatörer med placering i Växjö

 

På Skanska jobbar vi som ett team där du omges av erfarna kollegor där vi delar ett gemensamt mål; skapa lösningar som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi ha roligt på vägen dit!

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som har praktisk gymnasieutbildning med Fordonsteknisk inriktning eller motsvarande. Du som söker denna tjänst har god kunskap och erfarenhet av att arbeta med reparationer och underhåll av entreprenadmaskiner. Du har även god kunskap av el och hydraulik.

Som person är du ansvarsfull, flexibel, social och gillar högt tempo. Vi förutsätter B-körkort och datorvana. 

 

Du som är reparatör - vi har jobbet för dig

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är reparationer och underhåll av entreprenadmaskiner både inne på vår verkstad i Växjö och ute i projekt i närområdet.

 

I din roll på Skanska ser vi till att du får stöd och hjälp i form av personlig utveckling och specifik kompetensutveckling.


Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och ett aktiesparprogram m.m.

 

Vi är stolta över våra värderingar där vi främjar inkluderande arbetsplatser som präglas av förtroende och respekt för varandra. Vi är övertygade om att en mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre miljö för våra medarbetare, större kreativitet och en bättre produkt för våra kunder. Detta är något vi värdesätter djupt och det är en viktig del i hur vi vill bygga ett bättre samhälle.

 

Din ansökan

 

Skicka din ansökan via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Vid frågor om tjänsten kontakta Verkstadschef, Johan Strandmark tfn 010-448 00 92 eller HR-Partner Jan Gustavsson tfn 010-448 72 10.

 

Sista ansökningsdag 2018-10-21

                     

Välkommen till Skanska!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Reparatör Schakt & Transport - Växjö