Skanska

Regioninköpsledare Väg och Anläggning Grundläggning - Stockholm/Göteborg

Kundfokuserad Regioninköpsledare sökes till Väg och Anläggning Grundläggning 

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Inom Skanska finns det goda utvecklingsmöjligheter och hos oss får du möjlighet att arbeta nära projekten i ett stort företag som satsar framåt
Som regioninköpsledare ansvarar du för att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier för väg- och anläggnings inköpsvolym. Du bidrar till arbetet med ständiga förbättringar av processer och arbetsmetoder samt säkerställer att inköpare inom verksamhetsgrenen samverkar och utbyter erfarenhet och kunskap. Inköpen spänner över internationella inköp till nationella förhandlingar och avtal med leverantörer och underentreprenörer. Organisatoriskt tillhör du Skanskas inköpsorganisation men kommer att arbeta för Skanska Grundläggning. Skanska Grundläggning är en teknikinriktad verksamhet som arbetar med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Placeringsort är Stockholm eller i Göteborg. Då organisationen är rikstäckande ingår resor i tjänsten. 

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektinköp, förhandling, avtal och internationella inköp 
Du är ingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av inköpsarbete i anläggnings- eller grundläggningsprojekt. Det är också ett plus om du har någon form av ledarerfarenhet. Du har ett genuint intresse för att driva inköpsarbete, detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev men ansök idag – vi gör urval löpande 
Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Sellin på tel 010- 448 37 86. Sista dag att visa intresse är 2018-02-28

Välkommen till Skanska! Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg, Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Regioninköpsledare Väg och Anläggning Grundläggning - Stockholm/Göteborg