Skanska

Regionchef Nya Hem Stockholm

Vill du leda bostadsutvecklingen i Stockholm in i framtiden?

Skanska Nya Hem skapar sunda, trygga och attraktiva nya hem som vi känner stolthet för. Vi bygger alla våra bostäder i noga utvalda lägen, på platser som ger en extra dimension åt livskvaliteten. Bostäderna är byggda med en omsorg och en yrkesskicklighet som utvecklats sedan åratal tillbaka och står på en solid grund av långsiktigt kvalitets- och miljötänkande. Vår ambition är att vara en förebild som samhällsutvecklare och därför behöver vi aktivt bidra till ett hållbart Stockholm. Det gör vi genom att delta i samhällsdebatten och sträva mot att arbeta nära våra kunder i hållbarhetsfrågor.

Vi söker nu en Regionchef som kan leda Nya Hem Stockholm in i framtiden!

Långsiktigt hållbara bostadsaffärer

Du kommer in i ett utmanande läge där marknaden för nyproducerade bostadsrätter är lite tuffare än på länge. Det gör det än viktigare att utforma attraktiva bostäder som lockar kunderna och i samarbete med vår byggande organisation optimera utformningen för att nå låga produktionskostnader. Vi söker dig som ser långsiktigt och därför är uthållighet en egenskap vi värderar högt. 

Som Regionchef leder och ansvarar du för mål, strategier samt utveckling av regionen och dess medarbetare. Samarbete är en viktig ledstjärna, såväl internt med byggande enheter som externt där du stimuleras av att skapa rätt kontakter i kommunerna för att underlätta detaljplaneprocesser. Du har förmågan att förstå olika parters behov och drivkrafter för att nå framgång. Det här kräver en god social förmåga samt ett stort driv för att nå resultat.

Sist men inte minst är det viktigt att du har en analytisk förmåga och förstår hur allt hänger ihop i bostadsaffären. Ditt strategiska arbete kommer att präglas av Skanskas målsättningar om en säker arbetsmiljö och hög affärsetik. Vi vill ligga i framkant och du och ditt team drivs av att lägga fokus på omvärldsbevakning och att utforska vad framtidens kunder kommer att efterfråga.

Du är en värderingsstyrd ledare

I rollen som Regionchef är du med och förstärker vår konkurrenskraft och utvecklar kompetensen hos våra medarbetare. En viktig del av ditt arbete som ledare är förmågan att motivera, entusiasmera och engagera genom ansvar. Att aktivt driva på utvecklingen av våra medarbetare och genom ditt sätt att vara visa på de värderingar Skanska står för. Du har tillit till din egen och andras förmåga och skapar engagemang och handlingskraft genom delaktighet och samverkan. Du är ett föredöme i vår ambition om ett brett samarbete såväl internt och externt och som gör både oss och kunden ännu bättre. 

Vi arbetar aktivt för mångfald, för att stärka och bredda oss med nya perspektiv så tveka inte att kontakta oss om du finner rollen intressant!

Ansök nu, senast 30 april

Ansök med CV och personligt brev. Välkommen att kontakta Mikael Matts vVD, 010 449 43 39 eller Gabriella Söderlund Ledarförsörjning, 010 448 12 32.
Varmt välkommen med din ansökan!

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här
https://jobs.skanska.com/info/page3.  Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Regionchef Nya Hem Stockholm