Skanska

Redovisningsekonom - Hyresbostäder

I rollen som redovisningsekonom för Hyresbostäder arbetar du med såväl löpande redovisning som uppföljning och intern rapportering i syfte att säkerställa en korrekt legal redovisning. Du bidrar även till att etablera goda processer och rutiner och säkerställa att en god dialog hålls med verksamheten.

Förutom arbetet inom bokslut och rapportering ingår att, tillsammans med övriga kollegor, arbeta för att förbättra våra arbetssätt, medverka i att utveckla våra system samt höja kvalitén på den ekonomiska informationen. En viktig del i tjänsten är att området följer både interna och externa regelverk gällande bokföring, redovisning, ekonomistyrning och skatter. 

Du tycker om administration och ordning och reda 

Vi fäster stor vikt vid att du har lätt för att ta dig in i en arbetsgrupp, skapa förtroende och tycker om att samarbeta med både interna som externa parter. Vi ser även att du är initiativtagande och tycker om att ta och få ansvar. Du bör ha god datorvana och behärska Office-paketet (i synnerhet Excel), har du dessutom vana från att arbeta i Oracle eller i andra större affärssystem är det positivt. 

Vidare söker vi dig som har:

  • Erfarenhet av kvalificerad redovisning och skattefrågor samt några års erfarenhet från revision/redovisning

 

  • En akademisk examen, fil. kand. i företagsekonomi eller likvärdig utbildning

 

Detta är en tjänst med möjlighet till utveckling under många år. Ekonomiavdelningen består av ca 70 personer och teamet som du kommer tillhöra har 14 kompetenta medarbetare. Gruppen arbetar med redovisning och rapportering av projektutveckling inom både kommersiell- och bostadsutveckling vilket innebär att vi alltid har nya spännande projekt på gång.

Låter detta intressant? Tveka inte skicka in din ansökan redan idag – vi gör urval löpande! Vid frågor angående tjänsten kontakta Pia Brunberg 010 – 449 30 36

Välkommen till Skanska! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Redovisningsekonom - Hyresbostäder