Skanska

Provtagare/Maskinst Betong - Göteborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi är en expansiv betongproducent med 150 medarbetare och betongfabriker över hela landet. Verksamheten består av tillverkning, pumpning och försäljning av betong samt teknisk rådgivning. Region Betong består av de tre distrikten Norr, Mitt och Syd samt en mobil verksamhet.

 

Till våra betongfabriker i Göteborg söker vi nu

 

Flexibel och ansvarsfull provtagare/maskinist

 

I rollen som provtagare ansvarar du för provtagning av den färska och härdade betongen på våra fabriker i Göteborg samt ute på arbetsplats hos våra kunder.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Service och underhåll av fabrik och maskiner

• Kvalitetssäkring av inkommande material

• Inlastning av material till produktionen

• Arbetsplatsprovtagning av betongen

• Dokumentation av provresultat.

 

Vi har en varierande produktion av betong per dygn och vecka, så övertidsarbete och arbetstider på olika tider av dygnet kan förekomma. Normal arbetstid 06.30 – 15.30.

 

Tjänsten passar dig som är nyfiken på betongbranschen och vill lära dig mer om betong och byggbranschen. Givetvis erbjuder Skanska dig utbildning internt för att du på bästa sätt skall kunna utföra ditt jobb.

 

 

Du kan köra hjullastare!

Den vi söker till tjänsten som provtagare/maskinist hos oss är en ansvarsfull, positiv och självgående person med erfarenhet av att köra hjullastare eller liknande. Du är utåtriktad, hjälpsam och servicemedveten samt gillar att samarbeta.

 

Att ha ordning och reda omkring dig är viktigt för dig. Du räds inte att hugga i där det behövs och du är mån om att arbeta på ett säkert sätt för dig och dina kollegor.

 

Du har dessutom:

• Svenska eller engelska som arbetsspråk

• God datorvana och erfarenhet av Officepaketet

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Det är meriterande om du är tekniskt lagd och har erfarenhet från betongbranschen.

 

 

Ansök senast 10 december – eller varför inte redan i dag!

Vi arbetar löpande med ansökningarna, så vänta inte med att söka. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta Oskar Theman på 0708-95 73 80 eller oskar.theman@skanska.se

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Provtagare/Maskinst Betong - Göteborg