Skanska

Projektutvecklare Skanska Bostadsutveckling - Göteborg

Lockas du av tanken på att vara med och utveckla trivsamma hem där människor ska leva och bo, kanske i flera generationer? Vill du samtidigt arbeta med stora utvecklingsprojekt i ett väletablerat, internationellt företag som är i framkant när det gäller hållbarhetsfrågor? Då kan Skanska och en tjänst som projektutvecklare vara rätt för dig!

 

Skapa den mest hållbara bostadsutvecklaren tillsammans med oss!

 

Skanska Bostadsutveckling Sydväst rekryterar nu en riktigt erfaren projektutvecklare som ska driva projekt i Göteborg och dess kranskommuner. I vår portfölj har vi såväl enskilda kvarter som stora utvecklingsområden där vi ibland samarbetar med andra aktörer.

 

Som projektutvecklare på Skanska driver du projekt från framtagande av detaljplaner hela vägen mot överlämnande av färdiga bostäder till kund. Det här är jobbet för dig med affärsmässigt driv som gillar att ta ett stort ansvar för att leda och utveckla bostadsprojekt med lönsamhet i fokus.

 

Du som söker brinner för kombinationen stort fokus på både lönsamhet och hållbarhet, har många års erfarenhet av projektutveckling och / eller entreprenadverksamhet och har arbetat i hela kedjan från tidiga skeden till överlämnande.

 

I rollen som projektutvecklare arbetar du med att utveckla bostadsprojekt vilket kan innebära bland annat:

 

  • Hitta affärsmässiga och innovativa lösningar för att nå Skanskas mål att vara den mest hållbara och mest lönsamma bostadsutvecklaren
  • Leda projektteam mot uppsatta mål
  • Ansvara för kontakter med kommuner och driva arbetet med t ex detaljplan och bygglov
  • Tidsplanering och projektering ur ett byggherreperspektiv
  • Ansvarar för projektets ekonomi
  • Ansvara för kontakt med och leda upphandling av konsulter och entreprenörer
  • Vara internt stöd och mentor för kollegor
  • Vara representant i delägda bolag, till exempel genom styrelsearbete

Du har gedigen erfarenhet och förmåga att skapa hållbara relationer

 

Skanska är ett värderingsstyrt företag med stort hållbarhetsfokus där målet är att ha enbart klimatneutrala projekt 2030. Vi söker nu dig som på ett föredömligt sätt kan få ihop helheten i dina projekt och som med engagerande ledarskap skapar synergier som får projektteamet att växa.

 

Vi vill att du är affärsdriven med en förmåga att identifiera möjligheterna i dina projekt för bästa lönsamhet. Du har goda ledaregenskaper där du tar ansvar och utvecklar såväl eget arbete som effektiva team.

 

Vi ser att du är högskole-/civilingenjör med inriktning byggteknik, samhällsbyggnad eller fastighetsekonomi och att du har arbetat med projektutveckling eller i ledande befattning inom produktion under minst 15 år.

 

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 15 augusti 2022. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta marknadsområdeschef Anna Björkroth, 0703–92 58 81 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 8 augusti.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Anna-Carin Dahlqvist | Kontaktperson

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : Igår

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektutvecklare Skanska Bostadsutveckling - Göteborg