Skanska

Projektutvecklare Nya Hem - Stockholm

Lockas du av tanken på att vara med och utveckla trivsamma hem där människor ska leva och bo, kanske i flera generationer? Vill du samtidigt arbeta med stora utvecklingsprojekt i ett väletablerat, internationellt företag som är i framkant när det gäller hållbarhetsfrågor? Då kan Skanska och en tjänst som Projektutvecklare vara rätt för dig!

 

Skapa den mest hållbara bostadsutvecklaren tillsammans med oss

 

Som Projektutvecklare i Skanska Nya Hem driver du projekt från framtagande av detaljplaner hela vägen mot överlämnande av färdiga bostäder till kund. Det här är jobbet för dig med affärsmässigt driv som gillar att ta ett stort ansvar för att leda och utveckla bostadsprojekt med lönsamhet i fokus. 

 

Skanska Nya Hem Stockholm rekryterar nu en riktigt erfaren Projektutvecklare som ska driva projekt i Stockholm och dess kranskommuner. I vår portfölj har vi såväl enskilda kvarter som stora utvecklingsområden där vi ibland samarbetar med andra aktörer.

 

Du som söker brinner för kombinationen stort fokus på både lönsamhet och hållbarhet, har många års erfarenhet av projektutveckling och / eller entreprenadverksamhet och har arbetat i hela kedjan från tidiga skeden till överlämnande.

 

I rollen som Projektutvecklare arbetar du med att utveckla bostadsprojekt vilket kan innebära bland annat:

 

• Hitta affärsmässiga och innovativa lösningar för att nå Skanskas mål att vara den mest hållbara och mest lönsamma bostadsutvecklaren

• Leda projektteam mot uppsatta mål

• Ansvara för kontakter med kommuner och driva arbetet med t ex detaljplan och bygglov

• Tidplanering och projektering ur ett byggherreperspektiv

• Ansvarar för projektets ekonomi

• Ansvara för kontakt med och leda upphandling av konsulter och entreprenörer

• Vara internt stöd och mentor för kollegor

• Vara representant i delägda bolag, t ex genom styrelsearbete

 

Du har gedigen erfarenhet och förmåga att skapa hållbara relationer

 

Skanska Nya Hem är ett värderingsstyrt företag med stort hållbarhetsfokus där målet är att ha enbart klimatneutrala projekt 2030. Vi söker nu dig som på ett föredömligt sätt kan få ihop helheten i dina projekt och som med engagerande ledarskap skapar synergier som får projektteamet att växa.

 

Vi vill att du är affärsdriven med en förmåga att identifiera möjligheterna i dina projekt för bästa lönsamhet. Du har goda ledaregenskaper där du tar ansvar och utvecklar såväl eget arbete som effektiva team.

 

Vi ser att du är högskole-/civilingenjör med inriktning byggteknik, samhällsbyggnad eller fastighetsekonomi och att du har arbetat med projektutveckling eller i ledande befattning inom produktion under minst 15 år.

  

Ansök senast 20 juni, eller varför inte redan i dag?

 

Urval sker löpande. Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan. Har du frågor kring tjänsten kontakta någon av våra marknadsområdeschefer;  annika.stridh@skanska.se 010-4486757 eller weine.svensson@skanska.se 010-4484366.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

• Location: Stockholm, Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektutvecklare Nya Hem - Stockholm