Skanska

Projektör Bro och anläggning - Malmö

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med drygt 300 medarbetare. Tekniks kompetens omfattar hela Skanskas verksamhetsområde inom hus, bostäder, väg- och anläggning samt asfalt och betong. Vi arbetar med projektering i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till produktionsskede och överlämnande. Inom avdelning Anläggning och Geoteknik är vi ett åttiotal personer och hos oss jobbar några av Sveriges främsta inom konstruktion och geoteknik. 

Som projektör kommer du att få varierande och utmanande arbetsuppgifter 


Vår huvuduppgift är att anbuds- och detaljprojektera bro- och anläggningskonstruktioner på ett produktionsanpassat och kostnadsoptimalt sätt. Just nu är Skanska Teknik i full färd med att projektera anläggningar till flera stora och spännande projekt. Du kommer att arbeta med anläggningsprojekt (bro, tunnel, hamn m.m.) där du tar fram BIM modeller och ritningar i 3D och 2D. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor i produktionen vilka bygger konstruktionerna direkt från våra BIM-modeller. Vi är ledande inom BIM-projektering och utvecklar ständigt nya applikationer för att effektivisera verksamheten. Du kommer att sitta på vårt fina kontor i Malmö och har möjlighet att specialisera dig inom ditt kompetensområde och utveckla dig inom flera områden. 

Du är Högskoleingenjör inom bygg eller har en YH-utbildning inom CAD 
För att effektivisera byggprocessen använder vi 3D-modellering och BIM i våra uppdrag. Det är därför viktigt att du har en flerårig erfarenhet av modelleringsarbetet inom detta område. Du har en gedigen kunskap inom en eller flera programvaror såsom AutoCAD och Tekla. Har du erfarenhet av anläggningsprojekt är det meriterande. Vi jobbar även med provisoriska skede och konstruktioner varvid det är viktigt med en stor produktionsförståelse.

Som person ska du kunna hantera olika förutsättningar och indata från produktionen samt kollegor och det krävs en stor portion av noggrannhet. Vi ser även att du är strukturerad, pedagogisk och bra på att samarbeta med många olika kollegor både på kontoret och i projekten. Du pratar och skriver svensk obehindrat. 

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i


Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag – vi gör urval löpande!


För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterade chef Karl Lundstedt på 010-448 31 23. Senast dag att visa intresse är 2018-10-30.

Välkommen till Skanska! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 9 000 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektör Bro och anläggning - Malmö