Skanska

Projektledare till Produkt-teamet, BoKlok Malmö

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Tycker du om bostäder, en roll med många bollar i luften samt har förmågan att prioritera rätt frågor när det är mycket på gång? Se hit - då har vi tjänsten för dig!

 

 

Till BoKlok i Malmö söker vi nu en projektledare till vår Produktutveckling.

 

 

Beskrivning av tjänsten:

Som projektledare för Team Produkt så jobbar du med att vidareutveckla våra tydligt definierade kunderbjudanden, våra BoKlok-hem och den konceptuella utformningen av våra bostadsområden. Vår produktutveckling är en del av funktionen Produkt där vi även har F&U, Teknisk Utveckling, Produktprojektering, Digitalisering och Grönt Byggande.

 

Du kommer att leda och samordna ett tvärfunktionellt POD-team (Product, Offer Development) som  består av team-medlemmar från projektering, projektstöd, inköp, marknad & sälj. Ibland involveras även externa konsulter till detta team.

 

Du gillar att vara spindeln i nätet och driva och leda produktförändringar i ett målstyrt team. Vi jobbar ständigt mot att ha branschens nöjdaste kunder – vilket vi blivit utsedda till att ha under 2017. Detta präglar vårt dagliga arbete och är vårat huvudmål. Förutom nöjdaste kunder i branschen arbetar vi för en god lönsamhet, hög produktivitet, hållbar utveckling, god kvalitet samt säkra arbetsplatser. Du har förmågan att lyssna och att prioritera. Du har teamet i fokus och samarbetsvilja är något som karaktäriserar dig.

Vi har tydliga värderingar inom BoKlok och vi jobbar ständigt tillsammans på ett jordnära och ett mycket prestigelöst sätt.

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att:

Med ett tydligt fokus på målen leder och samordnar du arbetet för delar av vårt kunderbjudande och våra produkter. Du jobbar med att beskriva funktionskrav, prestanda och ramar för produkten. Du kommer även att informera om produkterna internt i BoKlok och genomföra utbildningar angående produkten till samarbetspartners och våra andra interna funktioner.

 

Profil

Vi tror att du har arbetat minst 5 år med produktutveckling, projektutveckling eller projektledning inom bostäder eller liknande bransch. Du gillar hem och bostad och genom din erfarenhet har du skaffat dig god kunskap om byggprocessens olika ansvarsområden och har erfarenhet av att arbeta i en beställarroll. Du har god kunskap om ekonomistyrning och övergripande kunskap om produktion. Som person är du kommunikativ, prestigelös och har förmågan att uthålligt driva arbetet med våra produkter framåt. Du är duktig på att förankra beslut och du har en hög kommunikationsförmåga.

 

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning.  Du kommer att rapportera till chefen för Produktutveckling i Malmö.

 

 

Låter detta intressant? Tveka inte att lämna en ansökan eller tipsa någon i ditt nätverk som du tror kan passa för rollen!

 

För mer information om tjänsten kontakta Joakim Blomquist som är produktutvecklingschef, 010-448 32 53, eller Marcus Hedman som är chef för funktionen Produkt, 073-202 44 91

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare till Produkt-teamet, BoKlok Malmö