Skanska

Projektledare till BoKlok i Uppsala/Gävle

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. 

Är du en erfaren, driven och självständig projektledare redo för nya utmaningar? Vill du leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en projektledare till BoKlok i Norr. Vi ser gärna att Du sitter på något av våra kontor i Uppsala eller Gävle.

 

Arbetsuppgifter

I din roll som projektledare i BoKlok kommer du att ansvara för, driva och koordinera bostadsprojekt i marknadsområdet. Du driver projekt från detaljplaneskedet, säljstartsskedet eller bygglovsskedet genom hela processen fram till slutbesiktning och överlämnande. Du blir BoKloks representant i våra bostadsrättsföreningar byggande styrelse. Under hela projektets gång är det du som ansvarar för ekonomi, tidplan och myndighetskontakter.

 

Du kommer att arbeta i ett tätt samarbete med kollegerna i projektteamen för att säkerställa att projektidéerna blir till verklighet med goda boendemiljöer för BoKloks kunder.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av projektledning, eller några år som produktionschef, inom bostadsutveckling och vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom bygg- eller samhällsplanering. Erfarenhet av personalledning är meriterande. För att lyckas och trivas i rollen som projektledare i BoKlok är det viktigt att du är drivande, proaktiv och tar stort eget ansvar. Du har erfarenhet av projektekonomi och goda kunskaper i myndighetskrav, samhällsplanering och byggregler.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Som person är du strukturerad, driven och självständig. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du coachar och delar med dig av din erfarenhet till övriga kolleger.
 

Ansökan

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare till BoKlok i Uppsala/Gävle