Skanska

Projektledare inom efterservice till BoKlok i Malmö

Projektledare inom efterservice till BoKlok i Malmö

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Har du erfarenhet av teknisk service och trivs i nära samarbete med kunder? Vill du ta nästa steg i din karriär och utvecklas i rollen som projektledare? Här erbjuds du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i en prestigelös, stöttande och vänlig arbetsmiljö. 
 
Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare inom efterservice ansvarar du för all kundkontakt, från tillträde till garantitidens utgång för projekt i ditt marknadsområde. En central del av arbetet är att delta i syner och besiktningar samt hantera ärenden som kommer upp från dessa. I rollen ansvarar du för både planering och säkerställande av efterservicearbeten samt beställa större garantientreprenader, upphandlingar och hantera avtal med underleverantörer. En annan viktig del i arbetet är att ge feedback som ligger till grund för kommande projekt och produktutveckling. Därtill har du administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering och kundkommunikation. Du arbetar i hela marknadsområdet Öresund och placering är primärt på vårt kontor i Malmö. Du rapporterar till affärschefen.

 

 Erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper
 - Teknisk gymnasieexamen eller motsvarande
 - Erfarenhet som servicetekniker, fastighetsservice, byggservice eller liknande område
 - Tidigare yrke med administrativa inslag och kundkontakt
 - Goda kunskaper i byggregler är meriterande
 - Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i engelska.

 

Vi söker dig som är van att hantera flera parallella ärenden samtidigt och får saker och ting avslutade med god kvalitet. Du har ett stort intresse för teknik och motiveras av att ge bra service och göra kunder nöjda. Som person är du prestigelös, drivande, positiv och relationsskapande. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen och nyfiken för att lära dig nya saker.

 

Ansökan
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 21 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare inom efterservice till BoKlok i Malmö