Skanska

Projektledare Efterservice Sydost

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning.

 

 

Beskrivning av tjänst

 

Som projektledare efterservice ansvarar du för kundkontakterna från tillträde till garantitidens utgång för våra projekt i det marknadsområde som du tillhör. En viktig del av ditt arbete är att delta i besiktningar samt hantera ärenden som kommer från dessa. I rollen ansvarar du för både planering och genomförande av efterservicearbeten som t.ex. hantering av mindre avvikelser på plats ute hos kund. En annan viktig del i ditt arbete är att ge feedback som ligger till grund för kommande projekt- och produktutveckling för BoKlok.

 

Vi arbetar nära tillsammans i mindre projektteam där du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. Du är med och påverkar och din återkoppling har stort inflytande och betydelse i BoKlok´s arbete framåt.

 

 

Profil

Du är en person som kan hantera många ärenden samtidigt men det är också viktigt för dig att hela tiden avsluta. Du drivs av att ge bra service och att ha nöjda kunder. Ett krav i tjänsten är att du kan utföra mindre efterservicearbeten samtidigt som du har en administrativ förmåga och goda kunskaper i byggregler. Som person är du prestigelös, driven, en positiv och kommunikativ person. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen för att lära dig nya saker.

 

Vi erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats med branschens nöjdaste kunder. Ett prestigelöst och engagerat team som dagligen arbetar för att hålla hög kvalité till våra kunder. Nära till skratt samt en vilja att alltid göra sitt bästa!

 

Anställningsorten är Kalmar eller Karlskrona och du kommer att arbeta inom vårt marknadsområde Sydost. Du kommer att rapportera till Affärschefen som sitter i Växjö.

 

Varmt välkommen med din ansökan till oss på BoKlok! Vi ser fram emot att ta del av den!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare Efterservice Sydost