Skanska

Projektledare av kommersiella utvecklingsprojekt till Skanska Fastigheter Stockholm AB

Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

 

Vill du vara med och utveckla framtidens kontor?

 

Som projektledare hos oss är du en viktig spelare för att driva våra projekt i mål tillsammans med vårat rutinerade team.

 

 

Din vardag

Som projektledare tillhör du vår Projektgrupp. Du är delaktig i alla delar på vägen till ett nytt kontorshus med fokus på genomförandet. Våra projekt blir allt mer komplexa och vi arbetar ständigt med att utveckla vår produkt för att möta marknadens krav på morgondagens arbetsplatser.

 

Att arbeta som projektledare innebär att du arbetar med  byggteknik, ekonomi och juridik där en stor del av fokus ligger på samarbeten med andra människor, internt och externt.

Dina arbetsuppgifter består  bland annat av att:

 

  • Etablera, utveckla och vårda kontakten med kunder och myndigheter
  • I nära samarbete med kollegor, konsulter och myndigheter ta fram detaljplaner och bygglov
  • Driva projektering och planera miljömässigt hållbara byggprojekt ur ett beställarperspektiv
  • Stödja och samarbeta med kollegor i uthyrningsarbetet
  • I nära samarbete med kunder anpassa lokaler som stödjer deras verksamhet
  • Arbeta med visualisering av projekt
  • Upprätta produktionskostnads- och investeringskalkyler
  • Driva entreprenadupphandling

 

Du har god erfarenhet av projektledning  

Du har en relevant högskoleutbildning och har arbetat minst 5 år medliknande uppgifter.

Som person är du driftig och engagerad med ett positivt och öppet sätt och är intresserad av projektutveckling, byggnation, arkitektur och fastighetsfrågor. Arbetet kräver många interna och externa kontakter och då Skanska Fastigheter Stockholm har en kultur starkt präglad av samarbete är det en förutsättning att du har lätt för att kommunicera och uppskattar att arbeta i team.

Du motiveras av att ha stort ansvar och många kundkontakter. Då flertalet projekt karaktäriseras av långa arbetsprocesser har du förmågan att arbeta uthålligt och strukturerat under en längre tid samtidigt som du driver processen framåt.  

Tjänsten är placerad i Stockholm och har fokus på de centrala delarna av Stockholm. En del resor kan förekomma i tjänsten men främst inom Norden då Skanska Fastigheter Stockholm är en del av Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

 

Kontakta oss!

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut 30 september 2018. Tillträde så snart som möjligt.

  

För mer information, kontakta Joel Ambré, projektutvecklingschef Skanska Fastigheter Stockholm AB, tel: +46 70 879 12 40

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare av kommersiella utvecklingsprojekt till Skanska Fastigheter Stockholm AB