Skanska

Projektinköpare Hus Stockholm Nord - Stockholm

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler.

 

Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder. Det är ett av våra kommersiella distrikt som vi behöver förstärka med en projektinköpare.

 

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Låter det lockande att arbeta med inköp på ett framgångsrikt, marknadsledande och välkänt företag? Skanska söker nu en kompetent inköpare som kan ta verksamheten till nya nivåer. Vi söker just nu en självgående person som kan realisera den stora potential som finns inom verksamheten. Du drivs av att göra de bästa affärerna och du har tidigare erfarenhet inom byggbranschen. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

 

Om tjänsten

Du kommer att utveckla affärer och utveckla Skanskas arbetssätt för att få en lönsamhet i inköpen. Vårt inköpsarbete är avgörande för vår konkurrenskraft och vår lönsamhet. Du kommer att arbeta med ekonomi- anbud- och avtalsfrågor. Dina arbetsuppgifter kräver ett nära samarbete både med andra medarbetare på inköpsavdelningen såsom kategoriinköpare och projektingenjörer men även företagets kunder. Rollen bjuder på utvecklande och variationsrika arbetsdagar där du har mycket kontakt med såväl kollegor som kunder och externa aktörer.

 

I jobbet ingår till exempel

• Affärsmässiga projektinköp

• Etablera inköpsstrategier

• Inköpsplanering för projektet

• Kvalitetssäkra leveranser och leverantörer

• Effektivisera kapitalflöden

• Se till att uppsatta mål nås

 

Är du rätt för rollen som inköpare?

Vi söker dig som har hög kompetens inom inköp och minst tre till fem års erfarenhet av att arbeta med inköp. Du sätter upp tydliga mål och lägger stor energi på att uppnå önskade resultat. Det är en förutsättning att du har ett eget driv att ta dig an nya uppgifter och utvecklas i ditt arbete. Du har viljan och drivet att utveckla affären tillsammans och du delar gärna med dig av dina tidigare erfarenheter för att teamet ska kunna utvecklas. Har du erfarenhet från entreprenadbranschen och eller byggteknik är det meriterande.

 

Som person är du kommunikativ, har god samarbetsförmåga och ett inkluderande förhållningsätt.

 

Vi önskar att du

• har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, affärsutveckling, byggteknik eller motsvarande

• har erfarenhet av att arbeta med inköp (3-5 år)

• behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

• har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

 

Då det förkommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-12-09.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Henrik Gustavsson på telefonnummer: 010-448 03 25

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektinköpare Hus Stockholm Nord - Stockholm