Skanska

Projektinköpare Hus - Södertälje

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier och skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 

Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Projektinköpare till spännande projekt!

Skanska planerar tillsammans med Specialfastigheter för omfattande om- och tillbyggnadsarbeten på Hallanstalten. Projektet genomförs i samverkan och kommer pågå under flera år. Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi. 

Rollen innebär att du:

  • Ansvarar för att upprätta inköpsplanering 
  • Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader
  • Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning 
  • Deltar i förhandlingar 
  • Tar fram kostnadsberedningar 
  • Upprättar tidplaner 
  • Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal 
  • Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer 

 

Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt - där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt - med leverantörer och underentreprenörer.

Är du strukturerad och gillar att skapa relationer?

Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med minst två års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare.

Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts.

  
Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast 16 december. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Natalia Komarzynska, ansvarig rekryterare 073 33 60 253 eller Markus Gatu, projektchef 070 20 08 378.

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 30 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektinköpare Hus - Södertälje