Skanska

Projektingenjörer till Väg och anläggning - Stockholm

Genom åren har vi skapat allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer till förutsättningar för moderna hus och anläggningar så att människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar och stabiliserat kajer där fartyg kan lossa sin last, tunnlar och järnvägar så att nya stadsdelar kan växa fram. Vill du vara med på den fortsatta resan mot hållbara projekt och bygga för morgondagen?

 

Du är projektets sammanhållande länk

Det händer mycket inom Väg och anläggning och vi har många spännande och komplexa projekt av varierande storlek på gång. Vi behöver därför stötta upp organisationen med flera affärsinriktade och teamorienterade projektingenjörer med högt produktions- och säkerhetsfokus inom flera delar av verksamhetsgrenen.

 

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet. Du är nyckelpersonen som ser till att allt flyter på i projektet tillsammans med produktionschefen och den övriga projektledningen. Du arbetar med inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning.

 

En lagspelare med öga för detaljer

Vi söker både dig som vill arbeta brett med frågor inom kvalité, miljö, arbetsmiljö, inköp och ekonomi men också dig som är mer specialiserad inom något område. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och har en nyfikenhet att utvecklas. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Vi ser att du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har en likvärdig teknisk examen i grunden. Du har några års arbetslivserfarenhet där du också ansvarat för ekonomi, tidplaner, inköp och planering. Det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och/eller kalkylprogram och har du dessutom erfarenhet från losshållning är vi säkra på att vi har rätt utmaning just för dig! Geografiskt söker vi dig som vill arbeta i Stockholm.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela landet och utvecklas mot nya roller. Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är få andra bolag i Sverige som har ett så stort utbud av internutbildningar som vi. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling!

 

Ansök redan idag

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast 2022-08-26. Eftersom det är semestertider har vi begränsad möjlighet att svara på frågor om rollen. Urval påbörjas i augusti och du kommer då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Marcus HR Skanska | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjörer till Väg och anläggning - Stockholm