Skanska

Projektingenjör/Entreprenadingenjör Hus Sydost - Östergötland alt Västervik

På uppdrag av Region Kalmar Län och i partnering – öppen samverkan kommer Skanska att bygga en helt ny psykiatrisk klinik i Västervik. Det ska bli en helt ny byggnad i 9 våningar som kommer att inrymma rättspsykiatri, heldygnsvård och öppen vuxenpsykiatri inom Västerviks befintliga sjukhusområde. Projektet sträcker sig till 2025 och totalt rör det sig om cirka 24 750 kvadratmeter nybyggnation.

 

Projektering pågår med planerad produktionsstart 2022 och vi behöver nu förstärka projektet med en erfaren projektingenjör/entreprenadingenjör. Ta chansen att utvecklas i detta unika och spännande projekt för att på sikt gå vidare till andra spännande projekt inom distrikt Östergötland.

 

 

Är du en lagspelare som vill ha en utvecklande och varierande vardag?

Som projektingenjör/entreprenadingenjör kommer du att ha en central roll i projektet! Tillsammans med övriga i teamet kommer du att leda våra projekt mot uppsatta mål för att skapa rätt förutsättningar för en säker produktion med hög kvalitet, hållbarhet och lönsamhet. Ditt arbete kommer att vara kundfokuserat såväl som administrativt med fokus i huvudsak på inköp, men även på uppgifter som kalkyl, projektekonomi och anbudsarbete. Rollen innebär mycket kontakter med olika funktioner i ett unikt och spännande projekt och du uppmuntras till att upprätthålla ett värdefullt nätverkande internt såväl som externt. Vi välkomnar dig till att bli en nyckelspelare i ett team med fin laganda!

 

Vi vill att du arbetar på plats i Västervik tre dagar i veckan, men du kommer att kliva in i projekt i Östergötland på sikt. Vi söker därför dig som utgår från Västervik alt Östergötland.

 

 

Vi söker dig

Har du ett smittande engagemang och en stark vilja att bidra till att vi blir ännu bättre? Vi vill även att du har god förmåga att leda, planera och driva projekt samtidigt som du har en naturlig känsla för att skapa bästa förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete. Det är även viktigt att du trivs i en projektmiljö där mycket händer omkring dig.

 

Vi tror att du är utbildad högskoleingenjör eller har likvärdig kompetens genom erfarenhet. Branscherfarenhet ser vi som en självklarhet likaså minst tre års erfarenhet som projektingenjör/entreprenadingenjör. Har du dessutom en fördjupning inom inköp, samt erfarenhet inom offentlig upphandling ser vi det som rejäla plus i kanten.

 

Erfarenhet från sjukhus- och/eller partneringprojekt ser vi som meriterande.

 

B-körkort är ett krav då resor kommer att ingå i tjänsten. Självfallet har du god generell IT-kompetens och har lätt för att kommunicera muntligen såväl som skriftligen. Då du kommer att vara en viktig representant för Skanska internt såväl som externt vill vi att du delar våra värderingar i din yrkesroll såväl som i din personlighet.

 

 

Sök idag, vi intervjuar löpande

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt cv samt personliga brev senast den 12 december. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Kanske är det just din ansökan vi väntar på? För frågor kring tjänsten kontakta distriktschef Agneta Dagersten på 010-448 64 77 alt projektchef Daniel Enwide på 010-448 15 55

 

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Västervik . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör/Entreprenadingenjör Hus Sydost - Östergötland alt Västervik