Skanska

Projektingenjör Väg och anläggning - Uppsala

Skanska Väg och anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

 

Väg och anläggning Stockholm genomför markexploateringar, bygger vägar, broar, järnvägar och VA-anläggningar – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Vi vill fortsätta vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och vara med och bygga framtidens samhälle.

 

Vi söker nu en erfaren projektingenjör till flera av våra projekt i Uppsala

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet, du är en av nyckelpersonerna som ser till att allt flyter på i projektet. Tillsammans med produktionschefen, projektchefen och övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.

 

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att arbeta med ekonomiuppföljning, kvalitetsuppföljning och inköp. I arbetet ingår även att hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer. Du kommer ha tät kontakt med bland annat kunder och beställare och styra projekt mot uppsatta mål avseende säkerhet, kvalité och lönsamhet.

 

I jobbet ingår att:

• arbeta med prognosuppföljningar och ta fram underlag för prognoser

• arbeta med kvalitetsarbeten

• delta i tidplanearbetet och uppföljning i fält

• hantera fakturor

• delta i inköpsarbete till projektet

• delta i upprättande av omkostnadskalkyler

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som projektingenjör inom mark- och anläggningssidan. Det är meriterande om du har arbetat med tidsplanering och kontraktfrågor kopplat till produktion. Du har relevant ingenjörsutbildning alternativt lång erfarenhet av att jobba inom produktion med ekonomi, uppföljning och styrning. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

 

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i team där du bidrar till en god stämning och har en naturlig egen drivkraft. Du är strukturerad, har ett ekonomiskt sinne och är van att arbeta med andra. Det är viktigt att du är en god kommunikatör eftersom rollen som projektingenjör har många olika kontaktytor både internt och externt. Skanska strävar efter att vara en hållbar samhällsbyggare och du får gärna vara en drivande kraft i hållbarhetsfrågor.

 

Ansök senast 31 mars

Om du vill utvecklas och ha roligt längs vägen är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Danielsson, distriktschef, på 0703 272 129.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 3 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Väg och anläggning - Uppsala