Skanska

Projektingenjör Väg och anläggning - Uppsala

Väg och anläggning är Skanskas verksamhetsgren för byggprojekt inom infrastruktur. På väg och anläggning bedrivs olika mark- energi- och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

 

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas i den takt som passar dig.

 

Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av projektteamet, driva våra projekt mot uppsatta projektmål. Du har en viktig roll hos oss och för dig som vill utvecklas finns alla förutsättningar för en riktigt spännande resa tillsammans!

 

 

Att jobba som projektingenjör

Som projektingenjör på Skanska kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att arbeta med inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Granska och följa upp kvalitetsaspekter i kontrakt med underentreprenörer och leverantörer. Du kommer även att hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer, ha tät kontakt med bland annat kunder och beställare, styra projekt mot uppsatta mål avseende säkerhet, kvalitét och lönsamhet.

 

I jobbet ingår till exempel att

• delta i anbudsarbete

• stämma av styr- och målkort för projekt

• ta fram underlag för prognoser

• upprätta tidplaner

• hantera fakturor

• delta i inköpsarbete till projektet

• delta i upprättande av omkostnadskalkyler

 

 

Är du den vi söker?

Det här jobbet passar dig som är relationsskapande, resultatinriktad och ansvarsfull i din yrkesroll. Du har en utbildning inom byggteknik, ekonomi och/eller samhällsbyggnad. För att lyckas i rollen bör du ha minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som projektingenjör och du har säkerligen arbetat med projektplanering och projektekonomi inom entreprenadverksamheten. Du ser affären och är affärsdriven i ditt sätt. Vi tror att du har ett stort engagemang i det du tar dig för och en stark vilja att bidra till Skanskas framgång. Mår du bra av utmaningar, är nyfiken och har ett naturligt driv i att få saker att hända skulle du passa perfekt i rollen som projektingenjör hos oss på Väg och anläggning i Uppsala. Du har även en viktig roll att spela när det gäller att skapa struktur i arbetet. Din noggrannhet kommer hjälpa dig att lyckas.

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan så snart som möjligt, dock senast den 2 oktober.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ljungman Pettersson på telefonnummer: 010- 448 63 16 eller via mail: magnus.pettersson@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Väg och anläggning - Uppsala