Skanska

Projektingenjör Väg och Anläggning - Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en Projektingenjör till vårt anläggningsdistrikt i Stockholm.

Vill du vara med och bygga Stockholms framtid? 

Som projektingenjör är du en viktig resurs i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchef och produktionschef, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. 

• Ekonomistyrning och fakturahantering 
• Enklare kalkylarbete och förändringshantering 
• Projekt- och tidsplanering 
• Inköps- och logistikarbete 
• Upprättande av projektspecifika avtal 
• Kontraktsadministration 
• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete 

Du vill vara spindeln i nätet 

och har troligtvis en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande examen i grunden. Med dig har du omkring 5 års erfarenhet från byggbranschen samt några års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning. Det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och affärssystem.
Som person är du noggrann och har god ekonomisk förmåga. Du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor. 

Ansök redan idag 

Eller senast 2018-12-23 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Linder, distriktschef: 010-448 04 96.

Välkommen till Skanska!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Väg och Anläggning - Stockholm