Skanska

Projektingenjör Väg och anläggning - Malmö

Vi söker nu erfaren projektingenjör som vill jobba nära produktion!

 

Väg & Anläggning Syd, en region som bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

 

Du får en bred roll med många kontaktytor

Hos oss på Väg och anläggning Syd jobbar du brett i din roll som projektingenjör/entrepenadingenjör och du är en viktig länk mellan projektchef och platschef. Ibland stöttar du ett större projekt på heltid, ibland fördelar du din tid mellan olika anläggningsprojekt. Men du arbetar alltid nära vår produktion.

 

Vi har en fin teamkänsla i våra projekt och tillsammans med produktionschef, projektchefen och övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med:

  • ekonomiuppföljning, kvalitetsuppföljning och inköp
  • hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer
  • skapa hållbara relationer med kunder och beställare

 

Vill du komma till en stabil organisation med spännande projekt?

 

Vi söker nu dig som har en relevant ingenjörsutbildning och minst 5 års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller liknande. Det är önskvärt att du har en gedigen erfarenhet inom entrepenadbranschen och förmågan att se helheten för att få med alla parametrar i projekten.

 

Du som kommer trivas i rollen som projektingenjör hos oss är en självgående, strukturerad och engagerad person som gillar att ta ansvar. Du är prestigelös och arbetar gärna tillsammans med andra men har också ett driv på egen hand. Resor förekommer så B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

 

Ansök senast den 18 augusti!

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast den 18 augusti.

Vid frågor angående tjänsten kontakta någon av oss:

  • Tord Rundberg, distriktschef, telefon 010-4482597
  • Catrin Persson, projektchef, telefon 010-4480010

 

Eftersom det är semestertider har vi begränsad möjlighet att svara på frågor om rollen under sommaren. Urval påbörjas i augusti.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 5 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Väg och anläggning - Malmö