Skanska

Projektingenjör Väg & Anläggning - Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en Projektingenjör till vårt markdistrikt i Stockholm. 

Gillar du att arbeta i team och vill ha variation i arbetet?

Som projektingenjör är du en av oss i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchefen och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a:

• Kalkylarbete
• Projekt- och tidplanering
• Inköps- och logistikarbete
• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete
• Kontraktsadministration och ansvar för relationshandlingar
• Upprättande av projektspecifika avtal
• Ekonomistyrning och fakturahantering

För att du skall lyckas vill vi att du har erfarenhet

Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har en likvärdig teknisk examen i grunden. Med dig har du minst 3 års erfarenhet från byggbranschen samt några års erfarenhet av rollen som projektingenjör/entreprenadingenjör eller motsvarande befattning. Det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och affärssystem.

Som person är du noggrann och har god ekonomisk förmåga. Du kan och förstår hur reglering av kontrakt görs med stöd av AMA, MER, AB04 och ABT06. Du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder, leverantörer och kollegor.

Ansök senast den 25 februari

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Andreas Thuresson på telefon 010-448 77 91 eller Elin Wigert, HR på 010-449 26 22 alt. Richard Tersander, Rekryteringsspecialist på 010-448 26 31.

Välkommen med din ansökan!


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Väg & Anläggning - Stockholm