Skanska

Projektingenjör till Skanska Direkt - Ystad

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I princip alla våra roller arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom projekten ofta är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande – ingen dag är den andra lik

 

Skanska Direkt har idag flera utmanande projekt på gång. Därför söker vi nu en projektingenjör till vår organisation som vill bidra till att Skanska fortsätter vara en förebild gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi strävar efter långtgående samarbeten med våra kunder, där lyhördhet och förståelse för kundernas behov är otroligt viktigt för oss.

 

 

Projektingenjör - En bred roll där du är med i byggprojektets alla faser

Du har ett nära samarbete med projektchef och produktionschefer, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, lönsamhet samt god kvalitet. Arbetet varierar mellan att vara självständig och att jobba nära vår personal ute i produktionen. Du arbetar strukturerat mot stabil projektekonomi och verksamhetens ekonomiska mål.

 

Dina arbetsuppgifter innebär:

• Ekonomistyrning

• Fakturahantering

• Kalkylarbete och förändringshantering

• Upprättande av projektspecifika avtal

• Kontraktsadministration

• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete

 

 

Är du lika intresserad av ekonomi som av byggteknik och ledarskap?

Här får du möjlighet att utvecklas inom allt detta i ett väletablerat och värderingsstyrt byggföretag som månar om såväl våra kunder som dig som medarbetare.

 

Vi ser gärna att Du har relevant utbildning inom byggteknik -eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person drivs du av att leverera bra resultat och att få kunden nöjd, vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen tror vi att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt strukturerad.

 

Som person är det viktigt att du har ett gott hjärta, vill dela med dig av dina kunskaper till andra så att alla i teamet blir ännu vassare, och att du har förmågan att kommunicera komplexa frågor internt och ut mot kunderna. Du är engagerad och lösningsorienterad.

 

Vill du jobba i ett fantastiskt team och söker utveckling – då ska du söka dig till oss!

 

Sista ansökningsdag är den 3 november men vi genomför löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig Projektchef Peter Nilsson, 010 – 449 31 35.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Ystad . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör till Skanska Direkt - Ystad