Skanska

Projektingenjör till Hus Väst - Halmstad alt Varberg

Skanskas husverksamhet inriktar sig på nyproduktion av bland annat bostäder, sjukhus, kontor och skolor, med ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Distrikt Hallands husverksamhet är verksamma i projekt i stora delar av Halland inom bostadsproduktion, nybyggnad av skolor, kommersiella fastigheter och ROT-projekt åt både interna och externa beställare.

 

Stora pågående projekt är exempelvis bostadsprojektet Västra Allén och nybyggnation av bostäder i Ranagård i Halmstad samt Kattegattsvägen i VarbergVi ser fram emot att fortsätta bygga Halland på ett säkert och hållbart sätt och söker därför projektingenjörer.

 

Projektingenjör som vill ha en varierande och utvecklande vardag!

Det bästa med jobbet är att ingen dag är den andra lik och du kommer att vara en viktig del för vår fortsatta framgång! Som projektingenjör på Skanska består dina arbetsuppgifter till stor del av att hantera projektstyrning och inköp och att ha en tät kontakt med bland annat kunder och beställare. Du kommer även att arbeta med planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning för att styra projekt mot uppsatta mål avseende säkerhet, kvalitet och lönsamhet. Ditt stöd till produktionen värderas högt och du har ett tätt samarbete med bland annat projektchef, produktionschef, arbetsledare och vår inköpsfunktion. Du ingår i ett team med andra projektingenjörer inom distrikt Halland och uppmuntras till att upprätthålla ett värdefullt nätverkande internt såväl som externt. Vi välkomnar dig till att bli en nyckelspelare i ett team med hög laganda! Din placeringsort är antingen Halmstad eller Varberg.

 

Är du den vi söker?

För att vara framgångsrik i rollen som projektingenjör tror vi att du har ett starkt engagemang och drivs av att nätverka och kommunicera. Du är relationsskapande men också strukturerad i din yrkesroll. Vi tror att du har en universitets- eller högskoleutbildning i bygg och anläggning, kunskap inom entreprenadjuridik eller har skapat motsvarande kompetens genom erfarenhet. Vi vill även att du har tidigare erfarenhet av liknande roll. Har du även erfarenhet av att hantera inköp är detta starkt meriterande.

 

Din roll kommer att innebära mycket kontakter och det är viktigt att du är en god representant för Skanska och delar våra värderingar i din yrkesroll, såväl som i din personlighet https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Vi ser fram emot att starta nya projekt i Halland tillsammans med dig!

 

Välkommen att registrera din CV och ett kort personligt brev via länken nedan senast den 31 augusti 2022. Men vänta inte med att söka då vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

För frågor kring tjänsten; kontakta Distriktschef Caroline Hassel 010-4491850

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Sofie Degerlund | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör till Hus Väst - Halmstad alt Varberg