Skanska

Projektingenjör Stora Projekt - Förbifart Vinsta

Vill du arbeta i Stora Projekt?

Stora Projekt genomför infrastrukturprojekt så som väg-, järnvägs- och broprojekt samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Projekten vi jobbar med syftar till att lösa region Stockholms trafikutmaningar och skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö.
Projekten är i regel stora med ordervärden mellan en och tre miljarder kronor och betydelsefulla för utvecklingen av vårt framtida samhälle.
Vi söker en Projektingenjör till vårt projekt inom Förbifart Stockholm i Vinsta.

Trafikverket har skrivit kontrakt med Skanska som ska utföra arbetena med nya trafikplatsen i Vinsta. Entreprenaden består i huvudsak av ombyggnad av Bergslagsvägen mellan Bergslagsplan och Skattegårdsvägen med anslutning mot lokalgator, ramp i betongtråg mot E4 Skattegårdsvägen, två nya cirkulationsplatser, ledningsomläggningar samt ett nytt gång- och cykelvägnät. Entreprenaden genomförs som totalentreprenad i samverkan med 42 månaders kontraktstid.

Är du engagerad och lösningsorienterad?

Som projektingenjör är du en viktig resurs i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchef och produktionschef, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet.

I denna roll får du arbeta med den senaste tekniken bland annat i form av helt digitaliserade ritningar. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bl a

• Projekt-, resurs- och tidsplanering
• Ekonomistyrning
• Inköps- och logistikarbete
• Kalkylarbete och förändringshantering
• Upprättande av projektspecifika avtal
• Kontraktsadministration
• Fakturahantering
• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete

Du vill vara spindeln i nätet!


Du har en högskoleexamen inom bygg. Meriterande är om du har några års erfarenhet från liknande roll inom byggbranschen, även meriterande med erfarenhet av markarbeten. Det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och affärssystem.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas.
Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor.

Ansök redan idag

Eller senast 27 november 2019 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Har du frågor kring tjänsten och aktuella projekt så är du välkommen att kontakta Per Eltin, Projektchef: 010-448 13 85.

Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Stora Projekt - Förbifart Vinsta