Skanska

Projektingenjör Skanska Industrial Solutions - Småland, Blekinge alt Skåne

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Distrikt Tillverkning inom Asfalt bergmaterial syd krossar och levererar olika bergmaterialprodukter samt tillverkar asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt. Nu vill vi stärka vår verksamhet i syd med en projektingenjör.

 

 

En utvecklingsorienterad lagspelare som brinner för hållbarhet

Ditt jobb kommer att bjuda på stark variation och möjlighet till utveckling! Du blir en viktig del av vår fortsatta framgång genom ditt stöd till produktionen i våra anläggningar. Du bistår med din kompetens för att skapa bästa förutsättningar för en hög produktivitet, kvalitet och hållbarhet. Ditt arbete kommer bland annat att innefatta att utveckla cirkulära flöden i vår verksamhet, förbättringsarbete i produktionen samt uppföljning. Du kommer att ha ett tätt samarbete med olika medarbetare i verksamheten och stödja och främja i våra hållbarhetsfrågor med fokus på cirkulär masshantering, där vi vill att du tar en aktiv och drivande roll.

 

Vi välkomnar dig till att bli en nyckelspelare i vårt team med hög laganda för att din introduktion ska bli den bästa möjliga! Vidare kommer du att ingå i ett nätverk med andra projektingenjörer och uppmuntras till att upprätthålla ett värdefullt nätverkande internt såväl som externt.

 

Din placeringsort kan vara vid någon av våra anläggningar i Småland, Blekinge eller Skåne. Resor mellan anläggningar ingår i tjänsten.

 

 

Är det dig vi söker?

Vi söker dig med relevant Universitet eller högskolutbildning gärna t.ex. industriell ekonomi, maskinteknik, någon utbildning inom byggproduktion eller motsvarande. För att lyckas i rollen skall du ha minst två års erfarenhet av likvärdig tjänst inom exempelvis bygg eller processindustri. Du bör ha god ekonomisk förståelse och kunskap inom logistik, hållbarhet och erfarenhet av förbättringsarbete är meriterande.

 

Du har ett naturligt driv och en fallenhet för att nätverka och knyta kontakter. Likväl har du lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har förståelse för mervärdet av stark samverkan. Vi vill att du kommunicerar obehindrat på både engelska och svenska i tal och skrift och har god digital kompetens.

 

 

Intresserad? Sök idag, vi rekryterar löpande och väntar på just din ansökan!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan snarast, dock senast 2021-12-12.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Mikael Berg på telefonnummer 010-448 92 61.

 

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Skanska Industrial Solutions - Småland, Blekinge alt Skåne