Skanska

Projektingenjör Skanska Hus Sydost - Linköping/Norrköping

Just nu söker vi på Skanska två stycken projektingenjörer med placering i Linköping eller Norrköping med omnejd. Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som projektingenjör, alternativt av att styra projekt inom bygg- och anläggningssektorn? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Hos Hus Sydost kommer du att tillhöra ett stabilt gäng som har roligt tillsammans. Vår verksamhet arbetar med bostadsproduktion och kommersiella fastigheter. Just nu har vi ett flertal projekt som är i uppstartsskede med starkt fokus på klimat och hållbarhet. För att fortsätta att bygga hus i världsklass med högsta klimatambitioner söker vi nu förstärkning med ytterligare projektingenjörer.


Projektingenjör som vill ha en varierande och utvecklande vardag

 

Hur kommer min arbetsdag att se ut? Det bästa med jobbet är att ingen dag är den andra lik och du kommer att vara en viktig del för vår fortsatta framgång! Som projektingenjör på Skanska kommer dina arbetsuppgifter till stor del bestå av att hantera projektstyrning och inköp och ha tät kontakt med bland annat kunder och beställare. Du kommer även att arbeta med planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning och styra projekt mot uppsatta mål avseende säkerhet, kvalitet och lönsamhet. Ditt stöd till produktionen kommer att värderas högt och du kommer att ha ett tätt samarbete med bland annat projektchef, produktionschef, arbetsledare och vår inköpsfunktion. Vidare kommer du att ingå i ett team med andra projektingenjörer i distrikt Hus Östergötland och uppmuntras till att upprätthålla ett värdefullt nätverkande internt såväl som externt. Vi välkomnar dig till att bli en nyckelspelare i ett team med hög laganda!

 

Är du den vi söker?

För att vara framgångsrik i rollen som projektingenjör bör du ha en stark drivkraft och en naturlig fallenhet för att nätverka och kommunicera. Du har en universitets- eller högskoleutbildning i bygg och anläggning alternativt motsvarande kompetens genom erfarenhet samt kunskaper inom entreprenadjuridik. Vi söker dig med några års erfarenhet av att arbeta som projektingenjör inom bygg- och anläggningssektorn från entreprenad alternativt beställarsidan. Har du tidigare erfarenhet av att hantera inköp är detta starkt meriterande. I övrigt är du relationsskapande och strukturerad i din yrkesroll.

 

Ansök senast den 31 augusti!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Agneta Dagersten på telefonnummer 010-4486477 eller agneta.dagersten@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Cecilia Frankson | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Skanska Hus Sydost - Linköping/Norrköping