Skanska

Projektingenjör Skanska Direkt - Växjö

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som projektingenjör hos ett framgångsrikt, marknadsledande och välkänt företag? Skanska söker just nu en ny Projektingenjör till verksamheten i Växjö. Trivs du med utmanande arbetsuppgifter inom ekonomi, inköp och en viss del kalkylarbete? Då är detta jobb för dig!

 

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation och ombyggnationer. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi söker nu en projektingenjör som vill ha roligt med oss på jobbet!

 

 

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör inom Skanska Direkts verksamhet i Växjö arbetar du med olika mindre projekt samtidigt. Arbetsuppgifterna innefattar ett brett spektrum innefattande bland annat inköp, löpande ekonomiuppföljning, kalkylarbete, planering, logistik och hantering av kontrakt- respektive avtalsfrågor med underentreprenörer samt övriga leverantörer. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

 

Den vi söker

Vi söker dig med erfarenhet inom framförallt inköp och ekonomi inom byggbranschen. Tidigare erfarenhet av kalkylarbete, tidplaner, fakturering och ÄTA-hantering från entreprenadverksamhet är även önskvärt. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll samtidigt som du drivs av att leverera kvalitet i dina arbetsuppgifter. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 juli. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Stefan Nilsson på telefonnummer: 010-448 80 09.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Skanska Direkt - Växjö