Skanska

Projektingenjör KMA & Projektekonomi - Ljungby/Kristianstad/Hörby/Helsingborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Distrikt Infraservice utför drift och underhåll av Sveriges vägnät, trafikanordningar, samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

 

Vi söker nu en erfaren projektingenjör som brinner för KMA, ekonomi och att arbeta i samverkansprojekt.

 

Ta chansen att bli en del av ett produktionsteam som drivs av stor kreativitet och som fokuserar på möjligheter. Som projektingenjör hos oss blir du en viktig del av produktionsteamet och du arbetar aktivt för att ge projektet förutsättningar att skapa en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Ditt fokus kommer innefatta produktionsförberedelser, KMA-arbete, inköp, projektekonomi, reglering, uppföljning och anbudsarbete. Du kommer arbeta med kontinuerlig utveckling och digitalisering av vår verksamhet. Rollen innebär mycket kontakter med olika funktioner i projektet och du bygger nätverk och skapar goda relationer med våra partners.

 

Arbetet kommer innefatta resor inom region syd och B-körkort är ett krav.

 

 

Du är en lagspelare som har affären i fokus

Vi söker dig med relevant utbildning från Universitet eller Högskola alternativt med motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet och har en stark administrativ kompetens. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där mycket händer omkring dig.

 

Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i en supporterande roll inom produktion. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp.

 

Vidare har du en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt, du är tydlig och lyhörd. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad.

 

Tidigare erfarenhet från drift- eller anläggningsbranschen bedöms som meriterande. Vi ser gärna att du berättar om tidigare utvecklingsprojekt som du drivit eller deltagit i.

 

I arbetet ingår även schemalagd beredskap, vilket innebär ansvar för att ringa ut salt-, plog- och sandenheter samt ansvar för kommunikation med berörd entreprenör. Beredskapen kan även innebära att vara behjälplig vid förekommande trafikolyckor.

 

Sista ansökningsdag är 27:e Juni men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta distriktschef Jacob Olsson-Wallentin på 010-448 66 32, jacob.olsson@skanska.se

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 juni . Arbetsort : Ljungby . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör KMA & Projektekonomi - Ljungby/Kristianstad/Hörby/Helsingborg