Skanska

Projektingenjör Kalkyl Hus Väst - Karlstad

Är du vår nya projektingenjör med fokus på kalkyl?

Vill du ingå i vårt vinnande team och vinna projekt för Skanska i Värmland?

Att arbeta med kalkyl och anbud på Skanska är både spännande och utmanade och nu söker vi dig som vill vara del av vårt framgångsrika team!

Du har en mycket viktig roll i våra projekt. Du medverkar i tidiga skeden och i anbudsarbeten där du bidrar med kreativa lösningar för projektet utifrån ritningar, materialspecifikationer, modeller och tidplaner. Dina kalkyler ligger till grund för våra anbud och är avgörande för att kunden skall välja oss.

Utöver det kommer du på sikt att bredda din kompetens genom att jobba med inköp, ekonomiuppföljning och den allmänna administrationen i våra byggprojekt. Arbetet är självständigt med eget ansvar och bedrivs i ett nära samarbete och projekten därför är det viktigt att skapa och underhålla relationer samt att ha en tät dialog med vår producerande personal, leverantörer, underentreprenörer och kunder. Du kommer också att jobba tillsammans med våra projekt under produktionsfasen med både kalkylering och projektekonomi.

Vi letar efter dig som är nyfiken, noggrann och engagerad 

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner för och delar våra värderingar. Att du är strukturerad, engagerad och driven, och framförallt att du är en bra kollega som vill göra skillnad!. Vi tror också att du är en fena på siffror och tycker om att samarbeta för att nå mål. Har du byggteknik kunskap är det ett plus.

Då tidigare erfarenhet är viktigt i denna roll, söker vi dig som idag arbetar i en liknande roll eller kommer från produktionssidan och vill styra in dig mot kalkyl- och anbudsarbete, eller dig som befinner dig i annan liknande bransch men jobbar med kalkyl- och anbudsarbete eller motsvarande.

Meriterande är också om du har erfarenhet av ekonomiuppföljning, inköp och/eller dokumentation i projekt, samt om du har en vana att hantera kunder och leverantörer.

På Skanska värdesätter vi mångfald och tror att det skapar dynamiska och effektiva team. Vi sätter stor värde vid dig som person.

Skanska satsar långsiktigt på dig

Är du engagerad, värderingstyrd och har viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig personliga möjligheter. Vi på Skanska gör allt för att se våra medarbetare växa och utvecklas, därför vill vi satsa på dig.

Ansök redan idag vi rekryterar löpande!

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Erik Larsson, Kalkylsamordnare: 010-449 21 62 eller Per Hamström, HR-Generalist Hus Väst: 010-449 79 11. 

Ansök senast den 2018-06-26. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juni . Arbetsort : Karlstad

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Kalkyl Hus Väst - Karlstad