Skanska

Projektingenjör Infrastruktur - Stockholm

Vi söker en projektingenjör till vårt nya projekt inom Förbifart Stockholm i Vinsta.

Trafikverket har skrivit kontrakt med Skanska som ska utföra arbetena med nya trafikplats Vinsta. Entreprenaden består i huvudsak av ombyggnad av Bergslagsvägen mellan Bergslagsplan och Skattegårdsvägen med anslutning mot lokalgator, ramp i betongtråg mot E4 Skattegårdsvägen, två nya cirkulationsplatser, ledningsomläggningar samt ett nytt gång och cykelvägnät. Entreprenaden genomförs som totalentreprenad i samverkan med 42 månaders kontraktstid.

Skanska Väg- och Anläggning bygger vägar, järnvägar, tunnlar, broar, hamnar, energianläggningar, samt utför mark- och grundläggningsarbeten. 
Distrikt Infrastruktur Stockholm ingår i en region inom Skanska med verksamhet i hela Sverige. Distriktet driver väg-, järnvägs- och broprojekt, framförallt med Trafikverket som kund. Projekten vi jobbar med syftar till att lösa regionens trafikutmaningar och skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö. 
Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.
 

Projektingenjör med fokus på Ekonomi 

Fokus på projektekonomi är viktiga delar för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. I detta arbete har våra projektingenjörer en viktig roll och jobbar med bevakning av kontraktsförutsättningar, prissättningar/kalkyler, projektprognoser och anbudsarbete. 

Du är en målinriktad och självständig projektmänniska 

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av branschen, helst inom produktion eller liknande projektingenjörs uppgifter. Du är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för samverkan, vilket är viktigt för att lyckas samtidigt som du är ansvarstagande och målinriktad. 

Låter detta som en utmaning som passar dig? Ansök idag! 

Sista ansökningsdagen är den 4 november 2018. Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. 
Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Mats Alexandersson, distriktschef på 010-448 16 83. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Infrastruktur - Stockholm