Skanska

Projektingenjör IME - Skellefteå

Projektingenjör till IME. Vill du arbeta i branschens mest utmanande och spännande projekt? 

Vill du vara med och bygga, ett enormt datacenter, världens största testlabb för kabel, en ny rökgasrening, en kartongfabrik eller varför inte Europas första batterifabrik? 

Vi på Skanska IME genomför branschens mest spännande byggprojekt och nu söker vi en projektingenjör som vill vara med och bygga Northvolts batterifabrik i Skellefteå. Batterifabriken kommer att tillverka litiumbatterier för användning i elbilar och för lagring av energi från våra elleverantörer. Ett framtidsprojekt som bidrar till ett fossilfritt samhälle och en bättre miljö.

Skanska IME, Industri, Miljö, Energi, utför byggprojekt hos Industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. 

Vi söker nu en projektingenjör med placering i Skellefteå


Inköp, ekonomi och projektplanering

Som projektingenjör hos oss har du ett projektorienterat arbete. Tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet. 

Du arbetar med inköp, ekonomistyrning och projektplanering både i anbuds- och projektskede. Det är viktigt i din roll som projektingenjör att skapa relationer, såväl internt som externt, för att säkerställa en produktion i världsklass. 

Har du branscherfarenhet och vill utvecklas?

Du har ett brinnande engagemang och intresse samt erfarenhet från branschen och gärna flera års erfarenhet av rollen som exempelvis arbetsledare eller motsvarande befattning. Det är meriterande om du har arbetat med inköp, projektplaneringsprogram och affärssystem. 

Som person är du noggrann och har god ekonomisk kunskap. Du är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är grundläggande för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir betydelsefull i relationen till både kunder och kollegor. 

Varför Skanska? 

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Som projektingenjör på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt arbete i form av utbildning samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. 

IME har en stark vilja att utveckla våra medarbetare och att ge förutsättningar för att leverera framgångsrika projekt. Nyckeln i detta är att skapa en bra dialog i våra projekt där teamarbete värderas högt, och allas kunskap och kompetens tas till vara på rätt sätt där framgångsfaktorn är samverkan, både för kund och för oss på Skanska. 

Sök redan idag

Vi genomför löpande urval i denna rekrytering. Ansök senast 2019-02-24 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Hagervall 010-449 33 44 alternativt Katarina Berg, HR Specialist 010-448 90 07.

Välkommen till Skanska! 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Inköp Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör IME - Skellefteå