Skanska

Projektingenjör IME - Ludvika

Skanska Hus Norr är en verksamhet med många spännande projekt. Vårt främsta mål framåt är att bygga en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt, nära ledarskap och engagerade medarbetare. Inom Hus Norr finns Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) som utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Mälardalen och norrut. IME har sitt ursprung i tung industri och uppdragen är främst för kunder inom sektorerna energi, kartong, gruvor samt stål. Den gröna omställningen som kommer att genomföras av svensk basindustri och nya aktörer är mycket omfattande. Skanska IME kommer att bidra till denna omställning.

 

Strukturerad projektingenjör som älskar att arbeta nära projekten

Som projektingenjör hos IME jobbar du främst med de administrativa delarna av byggprocessen och driver dessa delar mot de uttalade fokusområdena säkerhet, hållbarhet och lönsamhet. Du ansvarar bland annat för inköp av underentreprenörer och varor och uppföljning av projektekonomi. Du är delaktig i projektering både i tidiga skeden men också efter beställning. I rollen ingår även att säkra krav enligt aktuella miljöcertifieringssystem. Du jobbar i nära samarbete med både det egna projektteamet och kunden.

 

Andra arbetsuppgifter i rollen kan vara att:

• Hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer

• Ta fram underlag för prognoser

• Delta i upprättande av kalkyler

• Administrera kontrakt

 

Du gillar att planera och är en lagspelare

Vi söker dig som har arbetat inom bygg- eller industri och som trivs med att arbeta nära projekten. Du är bra på planering, strukturerad, och att hantera många olika delar samtidigt. Du trivs med ett varierande arbete och att samarbeta med andra.

 

För den här tjänsten behöver du ha:

• Högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

• Jobbat inom bygg/anläggningsprojekt

• Goda IT-kunskaper och van att hantera olika system för planering, inköp och ekonomistyrning

• Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

 

Det är också meriterande om du har:

Erfarenhet inom industri och/eller installationer

Erfarenhet av projekteringsledning

Erfarenhet av inköpsarbete

Om du bor i närområdet Ludvika

 

Välkommen med din ansökan

Du söker genom att bifoga ditt CV. Vi arbetar löpande med ansökningarna och sista ansökningsdatum är 11 juni. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Ulrika Göransson tel: 010- 449 76 22.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 juni . Arbetsort : Ludvika . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör IME - Ludvika