Skanska

Projektingenjör Hus sydost - Växjö

Projektingenjör till Hus Växjö

 

Vi är idag cirka 60 medarbetare utspridda på olika projekt i och omkring Växjö och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. 

Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Känns det som en företagskultur du skulle uppskatta?


Drivs du av att arbeta i team? Då har du kommit rätt!

Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av teamet, driva våra projekt mot uppsatta mål och riktlinjer. Du har en viktig roll hos oss och vill du utvecklas finns alla förutsättningar för en riktigt spännande resa tillsammans. 

Ingen dag är den andra lik i våra projekt. Utmaningarna du stöter på i rollen som projektingenjör berör ofta projektinköp, ekonomiuppföljning och logistiklösningar. Du har också en viktig roll när det gäller att skapa struktur och överblicka tidplanen. Självklart utgår vi från att säkerhet och miljöfrågor är lika viktiga för dig som för oss, då du kommer arbeta proaktivt inom dessa områden. 

Har du sinne för siffror och en stor portion nyfikenhet?

Vi tror att du har ett stort engagemang i det du tar dig för och en stark vilja att bidra till Skanskas framgång. Utöver det vill vi att du har mycket god förmåga att leda, planera och driva projekt. Mår du bra av utmaningar, är nyfiken och har ett naturligt driv i att få saker att hända, skulle du passa perfekt i rollen som projektingenjör. Relationsbyggande och professionell kommunikation är en framgångsfaktor och därför hoppas vi att det är en styrka hos dig. Och givetvis är det i byggbranschen du vill vara.

För att få de bästa förutsättningarna ser vi även att du:
- är utbildad inom byggteknik, exempelvis högskole- eller civilingenjör.
- Har flera års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning 
- Har sinne för siffror, lätt för att hantera system och Excel


Ansök idag eller senast 28 december

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Vid frågor går det bra att kontakta Distriktschef Hans-Fredrik Helldahl på tel 010-449 54 46 eller Torbjörn Krüger, HR-Partner, på telefon 010-449 83 19

Vi ser fram emot din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 december . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 30 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus sydost - Växjö