Skanska

Projektingenjör Hus Syd - Kristianstad

Skanska Hus Syd arbetar med husbyggande i Skåne inom såväl projektutveckling som i traditionell entreprenadform. Vi bygger hus, såsom bostäder, kommersiella fastigheter, industrifastigheter och offentliga lokaler.

 

Vill du arbeta i ett bolag som är världsledande inom grönt byggande och säkerhet? Vi skapar hem och arbetsplatser som får människor och företag att växa. Vi hjälper våra kunder att nå sina visioner. Skanska erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet och medarbetarna.

 

 

Vi driver framgångsrika byggprojekt

 

Det är mycket som behöver fungera för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. Logistiken ska fungera och inköpen utföras med ett öga på både pris och kvalitet. Hur ligger projektet till med avseende på ekonomi och tidplan?

 

 

Vill du vara projektets ”hjärna”?

 

Som projektingenjör är det just dessa områden du ansvarar för. I projektet är du den nyckelperson som ser till att allt flyter på tillsammans med Produktionschefen och den övriga projektledningen. Du är experten på Inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Våra projekt är stora och ofta tekniskt utmanande och det krävs starkt engagemang av dig för ett lyckat slutresultat. Nu letar vi efter dig som har några års arbetslivserfarenhet och som har varit med om att genomföra ett par byggprojekt.

 

Placeringsort är Kristianstad. Resor kan förekomma.

 

 

Är du engagerad i miljö- och hållbarhetsfrågor?

 

Då kommer du att känna dig extra hemma hos oss på Skanska. Vi arbetar aktivt med miljöcertifieringar och social hållbarhet kring våra byggen. Som projektingenjör hos oss får du aktivt medverka till att Skanska når sina högt uppsatta mål.

 

 

Ansök idag – vi rekryterar löpande

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Markus Hammarström, 010-449 03 01 eller HR Generalist Georg Espmarker, 010-449 04 49.

 

Ansök idag eller senast 4 mars 2019.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Syd - Kristianstad