Skanska

Projektingenjör Hus Stockholm Syd

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier och skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 

Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!


Vill du vara med och driva ett framgångsrikt byggprojekt? Då är Tomteboda i Solna projektet för dig!

Distriktet Hus Stockholm Syd söker nu en projektingenjör till ett av sina projekt i Stockholm. Du kommer tillhöra ett distrikt som är specialiserade på medelstora till riktigt stora projekt. 
Vi jobbar med att bygga ett bättre samhälle och i dagsläget driver vi flera spännande och utmanade projekt. Ett av dem är ombyggnationen av gamla postterminalen i Tomteboda som ska bli en modern bussdepå. 

Som projektingenjör hos oss trivs du med många bollar i luften

Det är mycket som behöver fungera för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. I projektet är du den som ser till att allt flyter på tillsammans med produktionschefen och den övriga projektledningen. Logistiken ska fungera och inköpen utföras med ett öga på både pris och kvalitet. I rollen är du även delaktig i hur projektet ligger till med avseende på ekonomi. Vill du vara en del av denna utmaning och resa som ett projekt på Skanska innebär är detta rollen för dig. 
För att uppnå ett lyckat slutresultat krävs det starkt engagemang av dig. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen som projektingenjör - det är du själv som sätter gränserna. 

Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomi och inköp till byggproduktionen 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom området bygg samt god kunskap om byggprocessens samtliga delar och skeden. Vi ser att du har några års erfarenhet från en liknande roll och därmed erfarenhet från framförallt ekonomi och inköp. 
Du är kommunikativ och trivs att arbeta i team. Du gillar även utmaningar och är nyfiken och har en vilja att utvecklas i projektet. 

Vi är nyfikna på dig!

Ansök så snart som möjligt, men senast 10 oktober. Då vi läser ansökningarna löpande kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erica Callans 010-449 24 59.

Välkommen till Skanska!


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Stockholm Syd