Skanska

Projektingenjör Hus - Stockholm

Vi på Hus Stockholm Nord är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat kontor, laboratorier och skolor, med ambitionen att vara en förebild inom Svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 


Vill du vara med och driva framgångsrika byggprojekt? 

Det är mycket som behöver fungera för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. Logistiken ska fungera och inköpen utföras med ett öga på både pris och kvalitet. Hur ligger projektet till med avseende på ekonomi och tidplan? Vill du vara en del av denna utmaning och resa som ett projekt på Skanska innebär? 

Är du den lagspelare vi söker!

I projektet är du den som ser till att allt flyter på tillsammans med 

Produktionschefen och den övriga projektledningen. Du är experten på Inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Våra projekt är stora och ofta tekniskt utmanande och det krävs starkt engagemang av dig för ett lyckat slutresultat. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen som projektingenjör då du kan gå mot att jobba med tidiga skeden, som projektchef eller med ett fokus på kunder och affärer. Det är du själv som sätter gränserna. 

Är du engagerad i miljö- och hållbarhetsfrågor? 

Då kommer du att känna dig extra hemma hos oss på Skanska. Vi arbetar aktivt med miljöcertifieringar och social hållbarhet kring våra byggen. Som projektingenjör hos oss får du aktivt medverka till att Skanska når sina högt uppsatta mål. 

Vi söker dig med några års erfarenhet från rollen som projektingenjör. Vi ser helst att du har en utbildningsbakgrund som byggnadsingenjör alternativt praktisk erfarenhet från bygg/anläggning.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV. Har du frågor? Ring Jacob Ahlner, Rekryteringsspecialist: 010-449 25 29. Sista ansökningsdagen är 16 Juni. 

Välkommen till Skanska! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus - Stockholm