Skanska

Projektingenjör Hus Norr - Sundsvall

Projektingenjör till Skanska i Sundsvall

 

Är du nyfiken på byggbranschen och vill ha ett roligt jobb på ett framgångsrikt, marknadsledande och välkänt företag? Då kan tjänsten som projektingenjör hos Skanska vara något för dig! Vi erbjuder spännande och utvecklande arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor. Välkommen med din ansökan!

 

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Region Norr har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Placeringsort Sundsvall.

 

Arbetsbeskrivning

 

Som projektingenjör har du ett nära samarbete med produktionschefen för att ge projektet förutsättningar för att skapa en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Ditt fokus kommer innefatta inköp, projektekonomi, projektering, anbudsarbete samt kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Rollen innebär mycket kontakter med olika funktioner i projektet och du bygger nätverk och skapar goda relationer med leverantörer, underentreprenörer och våra kunder. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

Den vi söker

 

Vi söker dig som har hög kompetens inom inköp, KMA, projektering, projektekonomi och planering samt har erfarenhet av att arbeta som projektingenjör i en entreprenadverksamhet. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-02-28.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Lindström på telefonnummer: 070–3924533.

 

 Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Sundsvall, Västernorrland, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 19 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Norr - Sundsvall