Skanska

Projektingenjör Hus Norr - Östersund

Skanskas husverksamhet i Norr består av fyra distrikt, där vi har fokus på såväl bostäder, skolor, kommersiella fastigheter och byggprojekt inom tung industri.

 

Vår målsättning är att bedriva en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

 

Vill du göra bestående skillnad och ta dig an utmanande arbetsuppgifter inom produktionsplanering, ekonomistyrning och uppföljning i vår husproduktion? Då kan vi erbjuda rollen som projektingenjör i Östersund.

 

 

Att jobba som projektingenjör

Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av projektteamet, driva våra projekt mot uppsatta projektmål. Du har en viktig roll hos oss och för dig som vill utvecklas finns alla förutsättningar för en riktigt spännande resa tillsammans!

 

Det dagliga arbetet består av alla förekommande arbetsuppgifter som en projektingenjör hanterar som exempelvis inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Förutom det kommer du även att granska ritningar och följa upp kvalitetsaspekter i kontrakt med underentreprenörer och leverantörer, arbeta med och stämma av mot krav enligt aktuella miljöcertifieringssystem och hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer.

 

I jobbet ingår vidare att

- upprätta tidplaner

- hantera fakturor

- administrera kontrakt

- upprätta projektspecifika avtal

- ta fram underlag för prognoser

- bevaka intäkter och likvidsaldo

- hantera förfrågningar, upphandling och offerter

- delta i anbudsarbete, arbete med produktionskalkyl

 

 

Den vi söker

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom bygg- och anläggning och 2 – 5 års erfarenhet av att arbeta som projekt- eller entreprenadingenjör inom bygg- och anläggningsbranschen. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och har en vilja att utvecklas. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 december.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Lindström, projektchef på telefonnummer: 010-448 63 39 alt. epost: ulf.lindstrom@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Norr - Östersund