Skanska

Projektingenjör Hus - Luleå

Är du en analytisk och lösningsfokuserad person som vill vara med och bidra till Skanskas framgångar? I rollen som projektingenjör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

 

Vad går arbetet ut på?

 

I rollen som projektingenjör kommer du att lära dig mycket om Skanskas verksamhet och hur byggindustrin fungerar i stort. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta dagtid.

 

Det dagliga arbetet går främst ut på att styra projekt mot uppsatta mål avseende ekonomiuppföljning, kvalitet och projektplanering. Du kommer också att hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer.

 

I rollen ingår även att stämma av mot krav enligt aktuella miljöcertifieringssystem och aktivt verka för att förebygga arbetsmiljörisker i projektet.

 

I jobbet ingår till exempel att:

 

- upprätta projektspecifika avtal

- ta fram underlag för prognoser

- delta i upprättande av omkostnadskalkyler

- dokumentera genomfört kvalitetsarbete

- administrera kontrakt

- stämma av styr- och målkort för projekt

 

Är du den vi söker?

 

För att vara framgångsrik i rollen som projektingenjör bör du ha en stark drivkraft och hög områdeskompetens. Du har en universitets- eller yrkesutbildning inom byggteknik och minst fem års erfarenhet av att arbeta som projektingenjör. I övrigt är du lösningsfokuserad och professionell i din yrkesroll.

 

Vi önskar att du:

 

- behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

- har god kommunikationsförmåga

- har god dator- och systemvana

- har ett stort intresse för ekonomi, inköp och anbudsförfarande

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Ansök senast 31/5!

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

 

Har du frågor? Välkommen att kontakta Örjan Kallin, Distriktschef, på telefonnummer: 010-449-54-56.

 

Varmt välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Luleå, Norrbotten, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus - Luleå