Skanska

Projektingenjör Hus - Gotland

Drivs du av att arbeta i team, har sinne för siffror och en stor portion nyfikenhet? Då har du kommit rätt!

 

Skanska söker just nu en ny medarbetare till verksamheten i Gotland. Vi är idag 20 medarbetare på Gotland och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Känns det som en företagskultur du skulle uppskatta?

 

 

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör/entrepenadingenjör hos oss är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av teamet, driva våra projekt mot uppsatta mål och riktlinjer. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du har ett nära samarbete med projektchef och kollegor inom produktionsteamet. Tillsammans skapar ni förutsättningar för säkra arbetsplatser och gedigen kvalité.

 

I jobbet ingår till exempel att:

• upprätta projektspecifika avtal

• upprätta och följa upp tidsplaner, tillsammans med platsledning

• ta fram underlag för prognoser

• hantera fakturor

• hantera förfrågningar, upphandling och offerter

• genomföra kvalitets- och miljöarbete

 

Placeringsort är Gotland och du utgår från vårt kontor i Visby. Det kan även bli aktuellt att tillfälligt vara placerad något av våra byggprojekt.

 

 

Är du Skanskas nya projektingenjör?

Vi tror att du har ett stort engagemang i det du tar dig för och en stark vilja att bidra till Skanskas framgång. Mår du bra av utmaningar, är nyfiken och har ett naturligt driv i att få saker att hända, skulle du passa perfekt i rollen som projektingenjör.

 

Det här jobbet passar dig som är strukturerad i ditt arbetssätt, lätt för att hantera datorsystem och tycker om att skapa relationer och arbeta tillsammans med andra.

 

Vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta som projektingenjör eller så har du skaffat dig motsvarande erfarenheter från en annan del av byggprocessen och vill bredda dig. I ryggen ser vi att du har en flerårig byggteknisk utbildning. Körkort är ett krav.

 

 

Ansök idag eller senast 29 maj

För frågor kring tjänsten; kontakta projektchef Fredrik Rosarfve på telefon 010-449 58 81.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Gotland . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus - Gotland