Skanska

Projektingenjör Hus Göteborg - Göteborg

Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av projektteamet, driva våra projekt mot uppsatta projektmål. Du har en viktig roll hos oss och för dig som vill utvecklas finns alla förutsättningar för en riktigt spännande resa tillsammans!

 

Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter och två distrikt med fokus på bostadsbyggande. Till ett av de kommersiella distrikten söker vi nu en erfaren och engagerad projektingenjör som vill vara med och bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss!

 

 

Drivs du av att arbeta i team och vill ha variation i jobbet?

Som projektingenjör hos oss på Skanska har du en central roll i projektteamet. I projekten är du den nyckelperson som ser till att allt flyter på tillsammans med produktionschef, projektchef och den övriga projektledningen. Ni jobbar gemensamt mot tydligt uppsatta mål. Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats med hög produktivitet och gedigen kvalitet. Du har ett nära samarbete med projektledningen och arbetar med frågor som ekonomistyrning, prognos, logistik, hållbarhet, inköp, anbudsarbete, projektering, kalkyl och planering.

 

 

Du är en lagspelare med öga för detaljer

Det här jobbet passar dig som är relationsskapande, resultatinriktad och ansvarsfull i din yrkesroll. Vi tror att du har ett stort engagemang i det du tar dig för och en stark vilja att bidra till Skanskas framgång. Mår du bra av utmaningar, är nyfiken och har ett naturligt driv i att få saker att hända skulle du passa perfekt i rollen som projektingenjör hos oss på Skanska.

 

För att få de bästa förutsättningarna ser vi gärna att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. I denna rekrytering letar vi efter dig som har minst 5 års erfarenhet som projektingenjör eller motsvarande roll och som har varit med om att genomföra ett par projekt. Vi ser det som meriterande om du har produktionserfarenhet och/eller erfarenhet av en eller flera av följande arbetsområden; kalkyl, inköp, prognosarbete och ekonomistyrning. För att lyckas i rollen så är branscherfarenhet ett krav.

 

 

Vill du bli en del av vårt team?

Vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev där det framgår varför just du är vår nästa projektingenjör. Sista ansökningsdag är 2 december 2021.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Olof Peterson, 010-448 43 19

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Göteborg - Göteborg