Skanska

Projektingenjör Hus Göteborg - Göteborg

Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter och två distrikt med fokus på bostadsbyggande. Till ett av de kommersiella distrikten söker vi nu en erfaren och engagerad projektingenjör som vill vara med och bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss! Drivs du av att jobba i team och trivs med att vara projektets sammanhållande länk? Då kan det här mycket väl vara rollen för dig!

 

 

Med din hjälp skapar vi projekt i världsklass!

Som projektingenjör hos oss på Skanska har du en central roll i projektteamet. I projekten är du den nyckelperson som ser till att allt flyter på tillsammans med produktionschef, projektchef och den övriga projektledningen. Ni jobbar gemensamt mot tydligt uppsatta mål.

 

Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats med hög produktivitet och gedigen kvalitet. Du har ett nära samarbete med projektledningen och arbetar med frågor som ekonomistyrning, prognos, logistik, hållbarhet, inköp, anbudsarbete, projektering, kalkyl och planering.

 

 

Är du den vi söker?

Vi tror att du har ett stort engagemang i det du tar dig för och en stark vilja att bidra till Skanskas framgång. Utöver det vill vi att du har mycket god förmåga att leda, planera och driva projekt. Mår du bra av utmaningar, är nyfiken och har ett naturligt driv i att få saker att hända skulle du passa perfekt i rollen som projektingenjör hos oss på Skanska. Du har en viktig roll att spela när det gäller att skapa struktur i arbetet. Även din noggrannhet kommer hjälpa dig att lyckas i rollen. Relationsbyggande och professionell kommunikation är en framgångsfaktor och därför hoppas vi att det är en styrka hos dig. Och givetvis är det i byggbranschen du vill vara!

 

För att få de bästa förutsättningarna ser vi gärna att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. I denna rekrytering letar vi efter dig som har minst 5 års erfarenhet som projektingenjör eller motsvarande roll och som har varit med om att genomföra ett par projekt. Vi ser det som meriterande om du har produktionserfarenhet och/eller erfarenhet av en eller flera av följande arbetsområden; kalkyl, inköp, prognosarbete och ekonomistyrning. För att lyckas i rollen så är branscherfarenhet ett krav.

 

Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ett bra ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Känns det som en företagskultur du skulle uppskatta. Ta chansen och sök!

 

 

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 15 augusti 2021. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Olof Peterson, 010-448 43 19 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 9 augusti.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Göteborg - Göteborg