Skanska

Projektingenjör Hus Bostäder - Stockholm

Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen. 

 

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och präglas av en anda av ständig utveckling samt förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Projektingenjör till Hus Stockholm Bostäder

 

Som projektingenjör har du ett administrativt såväl som kundfokuserat arbete. Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet.

 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar självständigt för inköp och ekonomisk uppföljning. Du har vidare arbetsuppgifter kopplade till miljöfrågor, ekonomistyrning, kalkylering och projektplanering. Som projektingenjör bygger du även nätverk och skapar goda relationer inom som utanför organisationen - för att bidra till nya affärer.

 

Profil

Du är byggingenjör eller har likvärdig teknisk examen i grunden. Med dig har du erfarenhet från branschen och några års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning. Vi ser gärna att du har ett gediget intresse för projekt- och ekonomistyrning, då vi fokuserar mycket på dessa områden. Det är meriterande med erfarenhet från projektplaneringsprogram och affärssystem.

 

Som person är du noggrann, strukturerad och har hela tiden ett ekonomiskt tänk. Vi ser att du har ett gediget intresse för din roll och en vilja samt nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan i team är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir också viktig i relationen till både kollegor som kunder. 

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. 

Sista ansökningsdag är 2018-05-31. 

 

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

HR-specialist, Anders Enström Telefon: 010-44 92 004. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Hus Bostäder - Stockholm