Skanska

Projektingenjör Grundläggning - Stockholm

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Vi söker nu en projektingenjör som vill vara med och skapa Stockholms framtid!

Vill du vara projektets sammanhållande länk?

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet. I projekten är du den nyckelperson som ser till att allt flyter på tillsammans med produktionschefen och den övriga projektledningen. Du arbetar med Inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning. Nu letar vi efter dig som har några års arbetslivserfarenhet och som har varit med om att genomföra ett par projekt.

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen efterlever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas i den takt du vill.

Distrikt Nord sitter organisatoriskt på Skanskas huvudkontor i Stockholm samt i vår anläggning i Västerhaninge och har verksamhet över ett stort geografiskt område. Önskad placeringsort för tjänsten är Stockholm. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

En lagspelare med öga för detaljer

Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har en likvärdig teknisk examen i grunden. Vi ser att du har några års erfarenhet av en roll där du ansvarat för ekonomi, tidplaner, inköp, planering och det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och/eller kalkylprogram. Om du är intresserad av geoteknik är detta verksamheten för dig.

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och har en nyfikenhet att utvecklas. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Ansök redan idag men senast den 22 augusti

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 22 augusti.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Johan Guthe, Distriktschef Grundläggning Nord 010-449 03 02 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

Under semestertid har vi begränsad möjlighet att svara på samtal.

Ta chansen att utveckla Stockholm tillsammans med oss!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Grundläggning - Stockholm