Skanska

Projektingenjör Asfalt Entreprenad - Västerbotten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Vår beläggningsverksamhet i Västerbotten har tagit hem flera nya affärer och vi har redan nu säkrat sysselsättning för säsongen 2021. Vi är ett litet, sammansvetsat, kompetent och framgångsrikt team. Nu letar vi efter en projektingenjör som vill bli vår nya kollega.

 

Vi söker dig som vill bidra till vår framgång och utvecklas tillsammans med oss!

 

Som projektingenjör arbetar du nära projektchef och produktionschefer med frågor som rör arbetsmiljö, kvalitet, inköp, planering och IT-system/mobilitet. Du kommer även vara involverad i kundrelationer och affärer.

 

En av dina viktiga uppgifter är att utveckla och implementera gemensamma arbetssätt och tillsammans med övriga medarbetare skapa förutsättningar för säkra arbetsplatser med hög produktivitet.

 

Andra arbetsuppgifter i rollen: 

• Arbeta med frågor inom säkerhet, miljö och kvalitet

• Hjälpa och coacha medarbetare i IT-frågor och mobilitet

• Arbeta med dokumentation, analyser och sammanställningar inom diverse områden på uppdrag av distriktschef eller projektchef.

 

Relationsbyggare med drivkraft och framåtanda!

 

Du som kommer lyckas som projektingenjör hos oss är en driven och initiativrik person som kan engagera andra och som tror på samarbete och samverkan för att hitta de bästa lösningarna. Det är givet för dig att se till att det är ordning och reda och att en bra struktur finns för att säkerställa att uppgifter genomförs och att man driver arbetet framåt.  

 

Du har arbetat med komplexa frågeställningar inom flera områden och delar gärna med dig av ditt kunnande till andra samtidigt som du själv vill framåt, vill utvecklas och ta dig an nya uppgifter och situationer. Att du är van att arbeta med modern teknik och har ett strukturerat arbets- och förhållningssätt tar vi för givet.  

 

Du har också:

 

• Flera års erfarenhet i roller som tex. transportledare, platschef eller säljare inom asfalt, anläggning, transport eller bygg

• Någon form av högskoleexamen

• Goda datakunskaper samt erfarenhet av Office-programmen

• Bra språkkunskaper i svenska

• B-körkort, vilket är ett krav då det är mycket resande i tjänsten.

 

Vi ser det som en styrka om du har en bakgrund från närliggande branscher eller har ett stort kontaktnät inom regionen.

 

Välkommen med din ansökan senast  6 december!

 

Men vänta inte – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta projektchef Rickard Larsson på 010-449 22 33. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Umeå, Västerbotten, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 december . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 5 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Asfalt Entreprenad - Västerbotten