Skanska

Projekteringsledare Väg och anläggning Infra - Norr

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vi vill dessutom att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

Är du Projekteringsledaren som vill växa tillsammans med oss? 

Som Projekteringsledare i totalentreprenader ansvarar du för projektering och tekniska frågor från anbudsarbete till genomförande. Du leder projekteringen och ansvarar för att kraven i kontraktet med beställaren uppfylls. Du ska skapa förutsättningar för att åstadkomma effektiv produktion, säkra arbetsplatser, hög kvalité, gröna lösningar och förutsägbar lönsamhet i våra projekt.

Du är en av nyckelpersonerna i våra projekt där du inför anbudsarbetet är med och skapar en projekteringsorganisation. 

Vidare är din roll under anbudsarbetet att: 
- Planera, leda och följa upp projekteringen
- Planera och budgetera projekteringsarbetet under projektets genomförande
- Ansvara för att alternativa tekniska lösningar och metoder, inkl. gröna lösningar, projekteras och värderas. 
- Delta i arbetet med att analysera risker för projektet, där ditt ansvarsområde speciellt rör projektering och teknik. 

Vid projektets genomförande: 
- Leder du projekteringen och samordnar med produktion, inköp och planering 
- Ansvarar du för att 3D-modeller upprättas och att de bidrar till ett integrerat informationsflöde i projektet (BIM)
- Kommunicerar du med beställarens projekteringsansvarige och tillsammans samordnar ni granskningsarbetet
- Följer du upp projekteringsarbetet med avseende på tid, ekonomi, kvalitet, säkerhet och miljö 

Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Örnsköldsvik, Sundsvall eller Umeå. Resor i tjänsten ingår. 

En driven ledare med helhetssyn

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från anläggning- eller konsultbranschen och med intresse för produktion. Du tycker om att leda människor och har en god förmåga att kommunicera. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har analytisk förmåga, är strukturerad, har lätt för att samarbeta och ser möjligheter i det du gör. Du är målinriktad, kreativ och ambitiös. Ditt driv gör att du har en naturlig fallenhet för att ta en ledande roll i våra projekt med stort eget ansvar. 

Du har en längre erfarenhet av byggbranschen och god förståelse för byggprocessen. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en projektorganisation. Du har sannolikt en byggteknisk högskoleutbildning.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Skicka in din ansökan, senast 2018-11-04 då vi gör urval och intervjuer löpande. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Söderberg, distriktschef infra VoA Norr, 010-448 85 32

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projekteringsledare Väg och anläggning Infra - Norr