Skanska

Projekteringsledare till Hus Göteborg

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet. 
Skanskas husregion i Göteborg bygger bostäder och kommersiella fastigheter för framtiden. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi 
gör. Vi tror att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och framgång på marknaden. Trivsel och bra lagarbete ger resultat och vi ser många spännande möjligheter framöver.
 


Med din insats stärker vi kvaliteten hos kunden.

Att arbeta i tidiga skeden är enormt viktigt för oss på Skanska. Det är där vi har möjlighet att använda vår kompetens och påverka utformning av produkten så att den ger våra kunder mest värde samtidigt som den går att bygga på ett hållbart, säkert och effektivt sätt. Projekteringsledare är därmed en verklig nyckelroll i vår verksamhet. 
Rollen som projekteringsledare innefattar att leda och samordna projekteringen genom att skapa ramar för projekten gällande arbetssätt, tidplaner, kvalitetsnivå och projektmål. Det innefattar även att skapa engagemang i projekteringsgruppen och leda den mot tydliga och gemensamma mål så att alla jobbar för projektets bästa. I rollen har du många kontaktytor både inom Skanska, exempelvis våra projektchefer och produktionschefer, men också med externa beställare, projektörer, myndigheter mm. 


Du ser möjligheter och dina kollegor.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du självständigt kan driva projekteringen i alla skeden. Vi tror att du har ca 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av byggbranschen alt konsultsidan är det en stor fördel. 
Vidare har du en fallenhet för att se helheten och är en extrovert person som smittar av dig med ditt engagemang. Du är strukturerad och kommunicerar på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Du är målinriktad och har en naturlig fallenhet för att ta dig an en ledande roll. I din roll är du en viktig representant för Skanska och du har förmågan att bygga relationer både internt och externt. 
Är du den vi söker så lovar vi att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. 
Som medarbetare hos oss erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. 


Vi önskar din ansökan så snart som möjligt! 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 11 maj 2018. Vi gör urval och intervjuar löpande. Har du några frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Lena Schälin 010-448 43 45, eller rekryteringsansvarig Sofie Degerlund 010-449 14 86. 

Välkommen till Skanska! 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projekteringsledare till Hus Göteborg