Skanska

Projekteringsledare till affärsutveckling Väg och Anläggning - Stockholm

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska. 

Skanska Sverige Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg & Anläggning Stockholm står nu inför en rad spännande projekt och söker projekteringsledare. 

I denna roll ingår du i distrikt Affär vars övergripande inriktning är projektutveckling, tidiga skeden av projekt och projektidéer – ett arbete för att skapa rätt förutsättningar och mervärde för kunderna. 

Du är avgörande för vår framgång! 

Som Projekteringsledare ansvarar du för projektering och tekniska frågor. Du leder projekteringen och ansvarar för att kraven i kontraktet med beställaren uppfylls och kostnaderna i budgeten hålls. Vårt mål är att du ska skapa förutsättningar för att åstadkomma effektiv produktion, säkra arbetsplatser, hög kvalité, gröna lösningar och förutsägbar lönsamhet i våra projekt. Du kommer alltid vara en av nyckelpersonerna i våra projekt. 

Din huvudplacering är på Skanskas huvudkontor i Stockholm. 

Vill du vara med på denna resa? 

Vi söker dig som har viss erfarenhet av byggbranschen och förståelse för byggprocessen. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en projektorganisation. Du har sannolikt en byggteknisk utbildning. 

Du tycker om att leda människor och har en god förmåga att kommunicera. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har analytisk förmåga, är strukturerad, har lätt för att samarbeta och ser möjligheter i det du gör. Du är målinriktad, kreativ och ambitiös. Ditt driv gör att du har en naturlig fallenhet för att ta en ledande roll i våra projekt med stort eget ansvar. Det viktigaste är dock att du vill arbeta med projekteringsledning. 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. 

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. 

Ansök redan idag! 

Eller senast den 25 mars 2018 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Johansson, distriktschef: 010-448 10 62 eller Elin Wigert, HR på tel 010-449 26 22.


Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projekteringsledare till affärsutveckling Väg och Anläggning - Stockholm